Jeziva snimka zaprepastila svijet: Izraelski vojnici poslali psa da napadne staricu koja je spavala

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pipi

Ispitati će oni to , Jel de ?

Tuner

***

Hico,hico

Čifutima treba deratizacija atomskim bombama,to su sotinini podanici.

Predviđo

Hitler je znao kakvi su i za što su spremni i grijeh je bilo osuđivati ga.Zamisli u njihovoj Tori piše da nitko nije čovjek ako nije židov i da bez obzira na dob treba sve nežidove pobit.

Guest

Gasna komkra je bila najefikasnije rijesenje i neko je to mnogo prije ovoga znao.

Borac sa Žuči

A zamisli ti to da je Tora dio Biblije i Kurana ka Borac sa kauča Ljudski odpad, zamisli da Talmud na oko 6000 stranica pisanog teksta tumači Toru i zamisli na kakav sve razvrat prema drugim narodima (nejevrejima) poziva jevreje (čifute).

Borac sa kauča

***

/ Najnovije