Jens Stoltenberg: 'Što više oružja budemo u mogućnosti da damo Ukrajini, veće su šanse za mir'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NE!! Sto vise oruzje DATE (a ne ¨DAMO¨) ukrajini,

vise ce nasi, humericki, defense contractori zaradit para. Jer, znate, nasa drzava ekonomski propada, jedino sta mi proizvodimo i prodajemo po svijetu to je oruzje. Drugo nam je sve preskupo i nekompetitivno, a od Kine se stitimo with tariffs...

Loža

Ne znam sto se i jedni i drugi boje pregovora. Narod dzaba gine a na kraju i jedni i drugi ce dobiti rusevine i devastirane puste gradove i oblasti. Bilijarde ce biti potrebne za obnovu a živote niko nece vratiti. Mozda je i ovo jedan od nacina rjesavanja svjetske ekonomske krize.

zlo i

naopako.

Ccccc

Jesu li svi ludi ili sta. Da su mediji normalni pa da bar ne prenose ovakve sulude izjave, onda ni ovakvi zlikovci ne bi postojali.

Nadimame

Ne znam sto se i jedni i drugi boje pregovora. Narod dzaba gine a na kraju i jedni i drugi ce dobiti rusevine i devastirane puste gradove i oblasti. Bilijarde ce biti potrebne za obnovu a živote niko nece vratiti. Mozda je i ovo jedan od nacina rjesavanja svjetske ekonomske krize. ka Loža Tako Nerko rješava ekonomsku krizu ali sa penzionerima. Što ih manje veci budzet i bolje vozilice.

Ralle

Pa veću glupost čovjek nije mogao izgovoriti. Šaljete jadne Ukrajince kao topovski meso za interese Amerike i Velike Britanije. Sve što se događa u svijetu, izazvali su oni.

Rus se mozda boji boga, i to bi bilo to...

Ne znam sto se i jedni i drugi boje pregovora. Narod dzaba gine a na kraju i jedni i drugi ce dobiti rusevine i devastirane puste gradove i oblasti. Bilijarde ce biti potrebne za obnovu a živote niko nece vratiti. Mozda je i ovo jedan od nacina rjesavanja svjetske ekonomske krize. ka Loža

/ Najnovije