Jedan od najsmrtonosnijih snajperista na svijetu stigao da se bori u Ukrajinu

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kmsfksk

Tri godine :)))))))))))))))

.

Lijepe riječi su ukras

Ljiljan

Uuhhh ovaj će se * a vjerovatno I **!

Bang bang

Kad ovako nas bude radio po Lukavici i po Palama Bit ce: kuku lele tamo

JA RUSIJA

Lijepe riječi su ukras

JA RUSIJA

Lijepe riječi su ukras

vi TURCI OSMANLIJE OKUPIRASTE BOSNU

PRIJE 700 KAD SELITE NAZAD ZA TURSKU VRIJEME JE . MI HOCEMO NASU KRALJEVINU BOSNU

vi TURCI OSMANLIJE OKUPIRASTE BOSNU

PRIJE 700 KAD SELITE NAZAD ZA TURSKU VRIJEME JE . MI HOCEMO NASU KRALJEVINU BOSNU

#

Radiosarajevo klocevi jedni sto ne date policiji ip ovog idiota "genocidasi" odnosno "ljiljan" (ista osoba) zbog govora mrznje?

JE LI TO MIKI

Radiosarajevo klocevi jedni sto ne date policiji ip ovog idiota "genocidasi" odnosno "ljiljan" (ista osoba) zbog govora mrznje? ka # ZASTO SAMO LJILJANA, A STA JE SA MIKIJEM, OKORIJELIM ČETNIKOM KOJI POZIVA SVAKI DAN NA KLANJE I SLAVI UBIJANJE NEVINIH UKRAJINACA? JE LI TO MIKI IZA #

@Ljiljan

>> PRIJE 700 KAD SELITE NAZAD ZA TURSKU VRIJEME JE . MI HOCEMO NASU KRALJEVINU BOSNU ka vi TURCI OSMANLIJE OKUPIRASTE BOSNU<<E KAD IDIOT HOĆE DA ISPADNE PAMETAN. PA GLUPI ČOVJEČE PRIJE 700 GODINA NIJE BILO TURAKA U BiH

Komarac

Došao ratni zločinac,ubica..

SARAJEVO

Došao ratni zločinac,ubica.. ka Komarac MI BOSANCI ZNAMO TE ZLOČINCE JAKO DOBRO. ORDINIRALI SU SRPSKI SNAJPERISTI 365 DANA X 4 GODINE OKO SARAJEVA I ONI SU POBILI VEĆINU NAŠE POBIJENE DJECE. NE DAJ BOŽE VIŠE NIKOME NIKADA, ALI EVO, PONAVALJA SE AGRESIJA I ZLOČIN NEVIĐENIH RAZMJERA OD STRANE RUSA NA UKRAJINU, TAKO DA NEĆEMO PRIČATI O UBICAMA I LJUDSKIM PRAVIMA, KADA O TOME NISMO PRIČALI 92-95 U VEZI SARAJEVA.

Hava

Radiosarajevo klocevi jedni sto ne date policiji ip ovog idiota "genocidasi" odnosno "ljiljan" (ista osoba) zbog govora mrznje? ka # Sto da ovi govnari iz radiosa daju ista policiji. Prvo, mi treba da prijavljujemo, drugo, to treba da kontrolira Vijece za stampu i kojekakve NGO koji APSOLUTNO nista ne poduzimaju nego dzaba uzimaju velike novce. Nikoga u Sarajevu nije za to briga sto znaci da odobravaju.

JA

Radiosarajevo klocevi jedni sto ne date policiji ip ovog idiota "genocidasi" odnosno "ljiljan" (ista osoba) zbog govora mrznje? ka # Sto da ovi govnari iz radiosa daju ista policiji. Prvo, mi treba da prijavljujemo, drugo, to treba da kontrolira Vijece za stampu i kojekakve NGO koji APSOLUTNO nista ne poduzimaju nego dzaba uzimaju velike novce. Nikoga u Sarajevu nije za to briga sto znaci da odobravaju. ka Hava<<____ Kad piše Ljiljan to je govor mržnje, a kad piše Miki to je ok. Baš ste mi primjer intirektnog nacizma

Tango

Ovo nije jedan od najboljih snajperista. On je samo dodavao municiju. Ako dodje najbolji onda ce gadjati direktno Putina.

* u Bosnu

Lijepe riječi su ukras

@Radio Sarajevo

Jel ovo vi nenamjerno reklamirate plaćene ubice ili vam se omaklo? Slava Ukrajini!!!

Slava Ukrajini i vječna bila!

>>Jel ovo vi nenamjerno reklamirate plaćene ubice ili vam se omaklo? Slava Ukrajini!!! ka @Radio Sarajevo <<_____ Drug, jel tebe ovdje nešto lično pogađa?

Covjek

Bravo !

@Ljiljan

Kad piše Ljiljan to je govor mržnje, a kad piše Miki to je ok. Baš ste mi primjer intirektnog nacizma ka JA<< Pa i ovaj miki piše govor mržnje i ostale gluposti gluposti ko ljiljan istisu a i obojica su dijasporci

/ Najnovije