Je li na pomolu regionalni rat: Dronovima pogođena američka baza u Iraku, SAD napale istok Sirije

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Error

"Teror znacenje: vladavina nasilja s progonima fizickim ugrozavanjem utamnicenjem protjerivanjem i unistavanjem ideoloskih politickih ili vjerskih neistomisljenik i progivnika ili pripadnika druge nacionalnosti,strahovlada" Saucesnici u genocidu i ratnom zlocinu se prepoznaju u svakoj ovoj rijeci

Gadafi

***

***

***

Error

***

Error

***

NAM

Zna li iko od Bosanskih politica rareci Hrvatskoj… …da Bosanski katolici nisu genetski slaveni (Hrvati), da nisu isljenistvo Hrvatske, da nisu njen narod, ne nose naziv po Hrvatskoj, da su se do XX vijeka izjasnjavali kao Bosnjaci, a ne hrvati? Naziv hrvati dobise u Kraljevini SHS, kao jedna od njene TRI NACIJE, nastale administrativnom podjelom stanovnika po jezicko-krscanskoj pripadnosti na Slovence, Hrvate i Srbe. Znate li za silne pobune u Posavini i Srednjoj Bosni kad su katolicko stanovnistvo prisiljavali da se prvi put osobno na popisu FNRJ 1948 i kasnije izjasne kao Hrvati? Bosanska nacija nije priznata u Jugoslaviji! Nema Hrvatska dijasporu u BiH. Nema ni pravo skrbiti na BH katolicima. Nije to nije njen narod! Odavno nema Jugoslavije/SHS. Ne trebaju Bosni nacije nepostojece drzave. Njoj treba njena, Bosanska nacija. Vratiti Bosni iskonsko ime!

***

***

/ Najnovije