Izvadila pištolj pa zapucala u McDonald'su, jer je dobila hladan pomfrit

Radiosarajevo.ba
Izvadila pištolj pa zapucala u McDonald'su, jer je dobila hladan pomfrit
Foto: Pixabay / Ilustracija

Policija u američkoj saveznoj državi Georgia istražuje slučaj iz jednog McDonald'sa nakon što je žena zapucala pištoljem jer je dobila hladan pomfrit

Mušterija je bila u McDonald'su u Garden Cityju u ponedjeljak, gdje je u redu čekala za ručak. Nije jasno što je sve naručila, no sasvim sigurno nije bila sretna sa svojim obrokom jer se ubrzo vratila na pult kako bi se žalila na hladan pomfrit.

Kako prenosi WTOC, vlasnik restorana objasnio je da je menadžer otišao po nove krumpiriće za nezadovoljnu mušteriju, no očigledno zamjenska porcija nije bila dovoljna da spriječi njene daljnje frustracije.

Kad je zaposlenik otišao po krompiriće, žena ga je slijedila u kuhinju i zapucala pištoljem u pod. Odmah je pozvana policija no kad su oni stigli žena je već otišla. Ipak, uskoro su je uspjeli uhvatiti i uhapšena je bez incidenata.

Lillian Shantel Tarver (27) uhvaćena je oko zbog nekoliko prekršaja u vožnji. Osim toga, optužena je bijeg od policijskih službenika zbog krivičnog djela, oružanu pljačku, teški napad i posjedovanje vatrenog oružja tokom pokušaja počinjenja određenih kaznenih djela te zbog nesmotrenog ponašanja, prenosi Index.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije