Izraelsko bombardovanje Gaze nadmašilo razaranje u Dresdenu: Analitičari otkrivaju šokantne podatke

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

tuner

to se napise ovako: Izraelski ratni zlocini nad civilima i njihovim objektima nadmasili su .... Kakvo razaranje? Sta umotavas? Nemas petlje da kazes o cemu se radi je li ?

Tadasnja Njemacka i sadasnja Gaza

su iz istog miljea terorizma i ubijanja civila. Njemci su podrzavli naciste i Hitlera, Palestinci HAMAS, skoro pa stopostotno. Ni kod jednih i drugih ne ije postojao glas razuma protiv onih koji su ih vodili u rat

Gazija***

Nisu izraelci,nego americko cionisticka satansko paganska ****a Po receptu kako su unistili indijance,sad unistavaju palestince samo savremenijim oruzjem To su demonske sile zapada.

***

***

Kenella

***

Nmkg

***

Genocid u Gazi !!!

>>Gledam na Al Jazeeri šta ovi izraelski fašisti, monstrumi i životinje rade dobrom palestinskom narodu. Trenutna situacija u svijetu je takva da su na vlasti jako loši ljudi , plaćenici od strane cionista. Pa ovi fašisti to koriste ! Šta ćemo reći generacijama poslije nas ??? Kako da objasnimo 14.000 hiljada ubijene djece !!! Hej čovječe !!!

****

***

tuneli hamasa su

ispod zgrada

/ Najnovije