Izraelski ambasador u Hrvatskoj zahvalio se Hrvatima "Herceg-Bosne"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Isti

Oni hrvati koji su vas ubijali i slali u logore. Bio je lider ss u pravu sve vas je trebalo pobiti.

Habuhabuhabu

Ta podrška nema nikakve veze sa Izraelom. Paćenici neostvarive HZHB to rade jer mrze muslimane. Nedavno su razapeli i armensku zastavu da bi svijetu dokazivali kako se oni tobože bore protiv islamskog terorizma.

Slava Storonci

Israel je poslednja karaula Zapada na Istoku. Podrška Israelu, nego što? Od Židova se možemo samo učiti kako se odbraniti od neprijatelja kojih je 100x više. Nema ovo nikakve veze s muslimanima, kao što se to nameće u muslimanskim zemljama.

Mostar

Kod nas se zastava HB oduvijek vijori pa je tako jedino sto je novo zavijorilo je zastava Palestine unatoc zabrani. Istina je da nas i Iraelce jako povezuje islamisticko teroristicka ugroza, ali i nasa zilavost da se odupremo tim silama zla

Mirko S. Kojotovski

Ne treba odmah letiti pred rudu. Ovo je mučak jaje koje je podmetnuo neki portal i njegov novinar. Mislim da ovaj gosp. ambasador pojma nema šta je pojam herceg bosna a ni u postu ne piše na šta se odnosi a ni zastava se skoro ne razlikuje od Hrvatske zastave osim grba na njoj koji je opet sličan i koju i ja na prvu ne razlikujem .Pa zar novinari čitaju sve twitove i nepoznatih osoba ? Svakako da je sve organizovano. Ambasador se samo zahvalio na molbama za mir i ništa drugo. Gospodin Suljagić kojeg poštujem ipak ne bi trebao na svaku vijest odmah impulsivno reagovati.

JOSE

Mor-onu vole ujke da loze.

@Mostar

Kod nas se zastava HB oduvijek vijori pa je tako jedino sto je novo zavijorilo je zastava Palestine unatoc zabrani. Istina je da nas i Iraelce jako povezuje islamisticko teroristicka ugroza, ali i nasa zilavost da se odupremo tim silama zla ka Mostar Vala i jesi nekakva ,,ugroza'' .Tebe ni rođena mati ne voli.

Ante

Ko o čemu baba o uštipcima i Bošnjaci o moralu. Izvisiti zastavu na Starom mostu u Mostaru u znak podrške Hamasu, a onda moralisati u vezi sa twittom je krajnje licemjerno, kao uostalom i cjelokupno bošnjačko ponašanje.

Habuhabuhabu

Na internetu šalju poruke podrške Izraelu pardon Cionistima, a po grade crtaju svastike i svuda ispisuju U. Jadnici.

Hamas

Forewer

Ndh

I Brkica i ndh su vas pobili i neka su.

jadni ste

Ima li ovaj portal administratora da reagira ili se vec pretvorio u masinu za generiranje mrznje, ovo treba kazneno goniti jer nije rijec o slobodi misljenja nego o brutalnoj kampanji nacionalista svih boja, sramotno, ko su vlasnici portala, zasto se kriju imena odgovornih, gdje je impresum?

nasvasta

Ništa ćudno od fašista rasista homofoba mrzitelja Božijih stvorenja koja drugaćije izgledaju drugaćije se mole istom Bogu .

MA vidi......

Mi ovdje bulaznimo a tamo ljudi umiru. Nijedna raketa ni bomba ne izabira koga ce ubiti a svaka je krv bogami crvena. A pravda najdalje od obicnog covjeka.

Gost

Ni sam Suljagić ne vjeruje u ovo što je napisao. Primjer GENOCIDA je Grabovica. On zna tko je to naredio i uradio.

/ Najnovije