Izraelske snage ubile 104, a ranile 706 Palestinaca u redu za humanitarnu pomoć

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

Lijepe riječi su ukras!

***

Lijepe riječi su ukras!

Velika šteta

Što hićko nije živ .On bi znao šta mu valja raditi .Završio bi započeto.Obnovio bi Holokaust i Aušvic.Gušio bi cionuste židove kao pacove

Na ovom počivaju sve doktrine cionista

Radiosarajevo.ba Otvori meni / VIJESTI / SVIJET Uživo: Izraelska vojska tvrdi - Gaza je sada podijeljena na dva dijela / Komentari (12) Povratak na članak Objavite komentar kao gost ili se prijavite. Prijava Registracija NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima. VAŠ KOMENTAR Nadimak... Upišite komentar... OBJAVITE KOMENTAR Na ovom počivaju sve doktrine Izraela 05.11.2023. 07:13 Prijavi 4 1 „Bog je stvorio Nejevreje, iako su oni ravni sa životinjama i dao im je čovečji oblik, jer ne dolikuje Jevreju da bude služen od stoke. Zato ga služe životinje u čovečijem obliku.” (Šulhan aruh, Mudraš talpiot 225). „Nejevreji, čija duša potiče

Temelj cionizma

Bog je stvorio Nejevreje, iako su oni ravni sa životinjama i dao im je čovečji oblik, jer ne dolikuje Jevreju da bude služen od stoke. Zato ga služe životinje u čovečijem obliku.” (Šulhan aruh, Mudraš talpiot 225). „Nejevreji, čija duša potiče od nečistog duha, nazivaju se svinjama.” (Talmud, Jalkut Rubeni 12). „I zato ako jedan nejevrejski sluga ili sluškinja umre treba ih ožaliti onako, kao kad jedan vo ili magarac crkne. ” (Talmud, Brohes). „Nejevrej je kao jedno pseto. Štaviše, zapisi uče da se pseto ima više poštovati od Nejevreja. ” (Talmud, Ekeseget raši eksod 22). „Nejevrej nema oca, jer je on na đubrištu rođeno pseto.” (Tamud, ...amot). „Ma koliko imali narodi svijeta tijelo slično Izrailjcima, ipak se oni upoređeni s čovjekom imaju smatrati za majmune. ” (Talmud, Šene Lukot 250). „Kuće nejevrejske su kuće životinjske. ” (Talmud, Leb. tob. 46a). „Tuđa žena koja nije kći Izrailja, parče je marve.” (Talmud, Abarbanel). „Nejevrejka u bremenitom stanju ima se smatrati kao bremenita stoka. ” (Šulhan aruh, Košen ha-mišpat 405). „Dijete u utrobi jedne Nejevrejke nije bolje od životinje.” (Šulhan aruh, Joreh deah 240). „Nejevrejke su nečiste i imaju se smatrati prostitutkama.” (Talmud, Aloda Kara 366). „Prema Nejevrejima dozvoljena je upotreba svake laži.” (Talmud, Berahot). „Ne smiješ Jevreju, tvome bratu, učiniti kakvu nepravdu. Nejevreju je dozvoljeno da učiniš sve i svaku nepravdu.” (Talmud, Geneba 40a).

Hilera su stvorili Anglosaksonci!

Oni isto sto ih Bosnje vole! Oni su ga financirali. Kad je Hitler preuzeo vodjstvo partije, u kasi NS-a su bile 7 maraka i nesto pfeniga, procitajte. Za par godina je bila spremna najjaca vojska svijeta, kako to? Ljudi kao Henry Ford su mu dolazili u Njemacku.... Razlog: kao da se napravi barijera protiv komunizma i Staljina.... Rezultat: Hitler gotovo istri****o siromasne i srednjestojece Zidove (koji nista nisu bili krivi), a oni najbogatiji Askenazi pobjegli brodovima u USA odakle i dan-danas rasturaju svijet..... Hitler je bio prvo naivan, drugo LUD. Trece marioneta Askenaza i zapada. On je dao to nekakvo nazovi opravdanje da ovi stvore Izrael, sto je i zapocelo netom iza WW2. Dakle, naivac. Iako smrtonosni, ali naivac. Sklon sam vjerovati da je nastanak Izraela bio planiran prije WW2 i da se smisljeno islo na ostvarenje holokausta da bi se opravdalo stvaranje Izraela.

/ Najnovije