Izraelska vojska ušla u Liban

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Nakon 7.10 znao sam da će male kapice napraviti nekakvu “istragu”. Ali da će ovoliko “istraživati” momke u sandalama… tose nisam nado

Za haha

Nakon 7.10 znao sam da će male kapice napraviti nekakvu “istragu”. Ali da će ovoliko “istraživati” momke u sandalama… tose nisam nado ka Haha Ti momci u sandalama ti jebu dijete krvavo i krepani.Vidjet će mo dali će izać.židovsku vam djecu ****no piliosanu satanističku svim genocidašima .

Možda ušla

Pitanje hoćel izać.Oni valjda žale za onim što im Hitler radio pa traže još.Obnoviti Holokaust .HAIL HITLER CIONISTI ČIFUTARI ŽIDOVI PRLJAVI SATANISTIČKE SLUGE

HAHA, ove hurupske ¨drzave¨ kao prostitutke.

Ulazi ko hoce. Ali prostitutkama se barem plati, ovdje se ne plati, samo razvali i ode :))). E sta ces, zaostalo, ne uci, ne studira - umjesto studija trofrtaljke hlacice i stofrtaljka brada :)), nece da radi = neima :) Zidov sve suprotno, ucen, nacitan, radniK. Zlikovac, ali radnik, zato je i mocan sto IMA. Jbg... :)

/ Najnovije