Izraelska vojska objavila video: Pogledajte kako izgleda presretanje projektila

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuča

U ovom slučaju spori dronovi imaju ulogu glinenih golubova. Ništa naročito.

Dudek Krivousti Njofra

Dječije igrice cionista za po%b?ijenu palestinsku djecu. SMRT CIONIZMU SLOBODA UMMETU i čovjeku svijeta

Skywalker

>>Dječije igrice cionista za po%b?ijenu palestinsku djecu. SMRT CIONIZMU SLOBODA UMMETU i čovjeku svijeta ka Dudek Krivousti Njofra<< i tebi sine, i tebi. Iz.metbeze

Nadimak

Remetilacki faktor na Bliskom Istoku, zvani Izrael, spasili od tragedije Americke, Britanske, Jordanske snage koje su oborile vecinu letjelica.

Nadimak

U ovom slučaju spori dronovi imaju ulogu glinenih golubova. Ništa naročito. ka Borac sa Žuča . Dronovi namjerno bili osvijetljeni. Nije bila namjera da nanesu znacajniju stetu.

/ Najnovije