Izraelska policija upala u džamiju al-Aksa i sukobila se s vjernicima

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Celo

IRONIJA A oni ih spasavali dok ih je Hico proganjao

Moze im se

Amerika i evropska unija ih poticu na to i svakodnevno ubijaju koliko god hoce palestinaca i arapa.

Proročanstvo

Bog ce poraziti Židove i nece ostati ništa što je Bog stvorio iza cega ce se Židovi moci sakriti a da Bog nece uciniti da to govori: ni drvo, ni kamen, ni zid a ni životinje - osim drveta garkad, ono je židovsko drvo i ono nece govoriti. Sve ostalo ce govoriti: evo Židova iza mene, dodi i ubij ga.' - valjad se toga boje, umjesto da svoju sudbinu pokušaju ispraviti dobrotom.

Guest

ZAŠTO ZATO! Muslimani svijeta siromašnu Palestinu nevide od Dubaja, Meke, Istambula, Antalije, Sarajeva... Zapravo ništa dalje od otupljene udobnosti. A toliko mudraca iz islamskih fakulteta i ustanova?

zauvijek ću biti virgin

***

/ Najnovije