Izrael proglasio generalnog sekretara UN-a nepoželjnom osobom: Ne zaslužuje da kroči na našu zemlju

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ovako

Treba proglasiti Vučića i njegove kerove da više ne ulaze u ovu zemlju, isto!

Borac sa Žuči

Nakon Kurta Valthajma najbolji Sekretar UN-a.

BAD

HEBEM TI PLEME AZRAILSKO, POGANI JEDNA LAŽLJIVA MANIPULATORSKA!!!!

hrkljuš

Nacizam+Cionizam=NACIONIZAM

Sarajevo bih

Boze mili manipulatora,oni upravo cine genocid,a drugi neki su teroristi, Bog vam platio za sva nedjela,koja itekako svjesno i namjerno cinite.

Nok

Taj UN je dao Izrael drzavu nelegalno 48 god i jos imeate hrabrosti da ih ignoriste ološi

Ma Izrael MORA nestat.

Jucerasnji napad je pokazao svu beskorisnost iron dome-a od 6 milijardi dolara. Iranci tvrde da je 90% projektila proslo, hajd, sigurno pumpaju rezultate, ali VECINA ih je prosla. Ta zeljezna kupola je dobra protiv hamasohezbolahovih raketlina (protiv grada (tuce)), koje su spore i pravolinijski lete. Hipersonicne, koje krivudaju, pa jos poslane masovno.... tu nema sansi. Ali pazite, Iran je poslao blizu 200 raketa, 3 (TRI!) mrtva. Koliko su pazili da ne gadjaju po civilima, samo infrastruktura i ciljevi od strateskog znacaja. Isto kao i Rusi u ukrajini. Docim kad humeri lete na Irak, u par dana pogine 1 milijun civila, idu tepisi bombi, neselektivno gadjanje svega i svacega... U Vijetnamu su isli napalm protiv sela i agent orange da se zatruju usjevi pa se od toga herbicida i danas radjaju deformirana djeca. Razlika u civilizacijskom nivou. Kad su Perzijci, pa i Rusi bili civilizacija, za humeriku se nije znalo ni gdje je...

/ Najnovije