Izrael poslao najelitnije specijalce u Ukrajinu, evo na čijoj su strani

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Jesu li "patriote cijelog slobodnog svijeta" isle u Jemen da obucavaju narod kako da se brani od saudijaca?

mile je čkapi

Jesu li "patriote cijelog slobodnog svijeta" isle u Jemen da obucavaju narod kako da se brani od saudijaca? ka Miki ______Miki care...Zapad šalje Ukrajini oklopna vozila (ne tenkove) dugometnu artiljeriju (kao odgovor na ruske raketne napade).. I šlag na tortu su NLAW-ovi. JAVELINI (Sjoooooj) I.... mmmmm... Bayraktar TB.. Biće deranja guzova... PS, zaboraih upitati, a ka' će mile (malo m) formirati tu neku svoju, vojsku? Znaš li ti Miki?

mile je čkapi

A fkt đe zapelo? Ništa od vojske, ništa od četnitetskog VSTV-a, od Agencije za ljjekove? Ono šta je ona babuskara ( a jes' ružna jbla mater svoju) majkić (maaaalooo m) rekla nemojte da niste znali" ... Onaj 153 869 523 refernfum po redu... ni to?!? E jbga... baš ste *ičkice...

Igi

Adje de .Iako ne podupirem Izraelski režim ali lijepo od njih da pomažu Ukrajini.

Salih

E vala će ih baš i obučiti. Pa nisu im Rusi oni jadni Palestinci koji su nenaoružani pa da svoju silu ispoljavaju na njima. Poderat će ih Rusi k'o mačka miša. Bolje da su ih Afganistanci obučavali, oni bar imaju iskustvo u borbi protiv Rusa i na kraju krajeva izvojevali su pobjedu nad Rusima.

ti podupires palestinu

Adje de .Iako ne podupirem Izraelski režim ali lijepo od njih da pomažu Ukrajini. ka Igi JOS MALO PA SE NEZNA KO KOGA

ti podupires palestinu

Adje de .Iako ne podupirem Izraelski režim ali lijepo od njih da pomažu Ukrajini. ka Igi JOS MALO PA SE NEZNA KO KOGA

SAD CE NJIH KADIROV SVE

SREDITI IZRAELCI NAPOLJE

SAD CE NJIH KADIROV SVE

SREDITI IZRAELCI NAPOLJE

SAD CE NJIH KADIROV SVE

SREDITI IZRAELCI NAPOLJE

Prebranac

Od nekuda mi je poznata ova priča o golorukom narodu u tenama.

Joja

E te *** on došao preko pola svjeta da on pomogne nacistima koji su ih do jučer ** a da napadaju ruse koji su ih spašavati i dali im državu.

/ Najnovije