Izrael objavio detalje: "Evo koju će cijenu Iran morati da plati za napad"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Hahahhaha koji debili i licemjeri oni imaju pravo da se brane a iran ne moze hahahahah kakvi debili

Skretanje

paznje sa Palestine, *****tanje medjunarodnog pritiska na izrahel.

bvhjjjokočkoko

Trebali ste sa ovog svebošnjačkog kongresa poslati podršku Izraelu, valja se. Glasaće svi ovi što uz Izrael stoje za nake vaše rezolucije, nemojte ih sada izdati, neće vam dedžal to oprostiti ;)

Sasa

Kakva samo bagra cionisticka, kao da je Iran prvi napao ej

Iva

Trebali ste sa ovog svebošnjačkog kongresa poslati podršku Izraelu, valja se. Glasaće svi ovi što uz Izrael stoje za nake vaše rezolucije, nemojte ih sada izdati, neće vam dedžal to oprostiti ;) ka bvhjjjokočkoko . vrati se u supa. Dodiku pro*****ce

BRKICA

. vrati se u supa. Dodiku pro*****ce ka Iva NEMOJ SE KRIT IZA ZENSKOG IMENA STAKORU UNISTIT CE VAS IZRAJEL ONI SU ALERGICNI NA VAS

Ma naravno

A koliku otštetu će čifutari tek platiti Palestincima za agresiju i genocid

jordan

U UNIŠTAVANJU IRANSKIH DRONOVA I PROJEKTILA IZRAELU POMAŽU AMERIKANCI, ENGLEZI I JORDANCI

Kfđfžžfžgžg

A koliku otštetu će čifutari tek platiti Palestincima za agresiju i genocid ka Ma naravno Onim Palestincima kojim bošnjo nije poslao ni jednog dobrovoljca dok je za za ubistvo iranskog naučnika koji je radio na dronovima pošalje dva i Tunis? Fuj nakaze izmećarske, vi ste svoju stranu na sudnjem danu već izabrali ;) sve za šaka para majčicu vam jasnu.

BiH

Stvarno bolesna nacija, napali ljudima ambasadu, pobili ljude bez razloga i sad kad su im uzvratili ispadose tetoristi, znaci niko se ne smije braniti kad ga izrael napadne

Lxhjvjćvićvkb

Čuj bošnjo vazi o bolesnoj naciji. Ono istina vi jeste bolesni a možda vas malčice vadi to što niste nacija.

Lansirajte ...

... svaki dan stotine komada, zaposlite ih malo, prokletu djubrad!!!

Hahaha

A dizanje bombardera iz cistog mira, napad na tudjoj teritoriji na tudju ambasadu i ubijenje ljudi u amasadi nije terorizam? Ubijanje preko 35000 civila u Gazi nije terorizam? Ko o cemu kuraava o postenju!

Svi problemi tu su nastali nastankom izraela

"Ovaj napad dokazuje ono što Izrael govori godinama: Iran stoji iza terorističkih napada u regionu i također je najveća prijetnja regionalnoj stabilnosti i svjetskom poretku", navodi se u saopštenju ovog ministarstva. Upravo suprotno, najveca prijetnja regionalnoj stabilnosti je izrael, od kada je formiran 30-tih godina kao cionisticka vojna baza za kontrolu arapske nafte, pa sve do danas. Preselite se i formirajte izrael u americi gdje ima toliko nenaseljene zemlje nakon amer.genocida nad indijancima, pa vas niko nece dirati. Ali ne moze, jer onda cionisti nece moci kontrolisati arapsku naftu i nece moci glumiti kako brane "vjecno ugrozeni" izrael. Kad vjestacki formiras drzavu otimajuci tudju zemlju, bez odobrenja vecine koja tu zivi, naravno da ces se uvijek osjecati ugrozenim na tako otetoj zemlji.

Zbor

Čuj bošnjo vazi o bolesnoj naciji. Ono istina vi jeste bolesni a možda vas malčice vadi to što niste nacija. ka Lxhjvjćvićvkb . Mi jesmo nacija, Bosanskohercegovacka (Bosanska). A cija ste vi nacija? Jugoslavije? SHS? NDH. Tih drzava odavno nema. Srbije i Hrvatske ne mozete biti, niste im dijaspora. Da zavrsim: poturena kukavicija jaja??

/ Najnovije