Izrael krenuo sa žestokim udarima na još jednu zemlju: Napadnuti ciljevi u ključnom gradu

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

E bash

se ne prolaze trazenja belaja.

***

***

Nadimak...

Znaci izrahell napao : Palestinu, Siriju, Irak, Jemen, Libanon... Pa sta te tzv"muslimaske" zemlje cekaju?? Da ih sve do zadnjeg cifuti pobiju dok "saburaju"...Svega sam se u zivotu nagledao ali da su arapski muslimani i perzijci ovako duboko razjedinjenji ne mogu da vjerujem...

Sve će biti drugačije

Početak kraja ovakvog Izraela. Napravit će mnogo štete ali istovremeno je nanose i sebi , kada je budućnost u pitanju. Najgore je što im ostatak svijeta sve dozvoljava.

nasvasta

Muslimani neće da praktikuju Ikre bismo rabike tupani misle da treba samo vjerske knjige izučavati a ne opći napredak ,matematika fizika,biologija kemija jok skrati pantolice pusti bradicu i vraćaju se u staro doba sa mačem i istinskog znanja neide to nepismena .

Vide humerikunci nece to ic za Putinom...

previse zeznut igrac, spreman da razvali sve do kraja. Pa ko vele, halo Zidovi, biste li mogli malo da zapalite tamo cijelu regiju, daaaj pomagajte, propadosmo ovdje, nemamo kome sta da izvezemo sve nam skupo, daj zapocnite tamo rat sirih razmjera da prodajemo nase naprave za ubijanje, jedino to i znamo pravit.

Samo pogledaj Arapsku ligu, nisu se nikad

>>Znaci izrahell napao : Pa sta te tzv"muslimaske" zemlje cekaju?? Da ih sve do zadnjeg cifuti pobiju dok "saburaju"...Svega sam se u zivotu nagledao ali da su arapski muslimani i perzijci ovako duboko razjedinjenji ne mogu da vjerujem... ka Nadimak...<<............................... dogovorili ni oko cega, kad jedna nesto pametno predlozi, drugi budu ljubomorni i sabotiraju ga. Pa Arapima je jos predmet svadje cija je kamila bolja. Ima li tunirane papke 18 ili 20 incha.... zaostalo je to doboga.

87649167

HOČETE SE SA ROGATIM BOSTI,DOŠLA VELIKA NAPLATA NEMATE VI POJMA ŠTA JE IZRAEL I NJIHOV MOSAD.POGLEDAJTE RUSIJU, MUČI SE DVIJE GDINE.

87649167

SVE MUSLIMANSKE ZEMLJE KOJE BUDU PRIJETILI IZRAELU DOBIT ĆE PO TAMBURI.

¨muci se Rusija¨ jo, jo cvaj jooore :))....

HOČETE SE SA ROGATIM BOSTI,DOŠLA VELIKA NAPLATA NEMATE VI POJMA ŠTA JE IZRAEL I NJIHOV MOSAD.POGLEDAJTE RUSIJU, MUČI SE DVIJE GDINE. ka 87649167 ...................... Tako sto je u zadnje dvije godine popravila ekonomiju do nivoa koji nikad nije prije dosegla - dakle sto je rasla 3,6% u zadnjoj godini, vise od svake clanice G7, dakle bolje od USA, od Njemacke, od Francuske, od GB, od Japana, od Kanade, od Australije.... sto je pokrenula cijeli svijet na dedolarizaciju i deswiftizaciju i sada nece vise biti sankcija tipa drpim ti lovu na banci i nemres mi nista :)), sto je ojacala i uvjezbala vojsku, sto je kupila oko 400 tona zlata (!) u zadnje dvije godine, sto je uspjela vezat rublju za zlato, sto nijedna druga drzava u svijetu nema (5000 rubalja za uncu zlata kad god zelis, dodji i ponesi pare, evo ti zlato), eee moj jadni nenacitani, neobrazovani ali zato obrezani.... zalio bih te, ali ne treba vas zalit, vi i kad imate pristup znanju i cinjenicama vi preferirate skratit hlacice i pustit bradu :)).....

/ Najnovije