Izjava izraelskog ministra šokirala svijet: 'Moralno i opravdano da se blokira slanje hrane u Gazu'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Normalno

Po židovskoj doktrini i učenju nitko nije čovjek ako nije jevrej.Pohvalno je ubiti svako živo biće od trudne žene,djeteta,do najstarijeg muškarca.Kad se jahve ponovno vrati na Zemlju sve će biti pobijeno,a svaki židov će dobiti 28 robova koji nisu židovi,a radit će za njih.Dakle zašto se čudite to je njihov nauk vjere i po tome postupaju.

Tacno

Apsolutno je u pravu,taj Palestinski narod decenijama igra najpokvareniju igru,koriste djecu kao zive stitove planski i kriju t e ro r i ste po bolnicama,skolama i ostalim institucijama,imaju stotine kilometara tunela gdje se kote hamasovci,taj narod sve zna i podlo to podrzava a sada kada su upali u Izrael i kidnapovali civile opet poturise djecu kao stitove da skupljaju poene na suze.

Ma nemoj

Po židovskoj doktrini i učenju nitko nije čovjek ako nije jevrej.Pohvalno je ubiti svako živo biće od trudne žene,djeteta,do najstarijeg muškarca.Kad se jahve ponovno vrati na Zemlju sve će biti pobijeno,a svaki židov će dobiti 28 robova koji nisu židovi,a radit će za njih.Dakle zašto se čudite to je njihov nauk vjere i po tome postupaju. ka Normalno Znaju Jevreji odlicno da muslije imaju zavjet i naredbu da ih uniste i samo reaguju kako i treba a to sto poturate djecu to je providna taktika.

Error

Blago se vama kad poslije onoliko stravicnih hororisticnih ubistava hiljada djece, poslije monstruoznog izivljavanja nad covjekom poslije zvjerskih mucenja i genocida uzivo mozete jos uvijek da se nadjete u soku i da se nadjete iznenadjeni Zalosno

sta radis

>>Blago se vama kad poslije onoliko stravicnih hororisticnih ubistava hiljada djece, poslije monstruoznog izivljavanja nad covjekom poslije zvjerskih mucenja i genocida uzivo mozete jos uvijek da se nadjete u soku i da se nadjete iznenadjeni Zalosno ka Error<< Da pomognes?

Strah

>>Blago se vama kad poslije onoliko stravicnih hororisticnih ubistava hiljada djece, poslije monstruoznog izivljavanja nad covjekom poslije zvjerskih mucenja i genocida uzivo mozete jos uvijek da se nadjete u soku i da se nadjete iznenadjeni Zalosno ka Error<< SVIJET JE U STRAHU OD AMERIKANACA ,JER ŽIDOVI UPRAVLJAJU AMERIKOM I NJIHOVIM KAPITALOM,PA AMERIKANCI RADE ONO ŠTO OD NJIH IZRAEL TRAŽI

visocica 1662

Apsolutno je u pravu,taj Palestinski narod decenijama igra najpokvareniju igru,koriste djecu kao zive stitove planski i kriju t e ro r i ste po bolnicama,skolama i ostalim institucijama,imaju stotine kilometara tunela gdje se kote hamasovci,taj narod sve zna i podlo to podrzava a sada kada su upali u Izrael i kidnapovali civile opet poturise djecu kao stitove da skupljaju poene na suze. ka Tacno Dabogda ti cionisti zatrli pleme od namanjeg djeteta do najstarijeg u plemenu smradu jedan smrdljivi.

Derim

Ma maaaaars ,g ovno smrdljivo. Je bao ti pas kuju koja te je okotila.Najmoralnije je , da ti crknes kao pas.

Derim

Apsolutno je u pravu,taj Palestinski narod decenijama igra najpokvareniju igru,koriste djecu kao zive stitove planski i kriju t e ro r i ste po bolnicama,skolama i ostalim institucijama,imaju stotine kilometara tunela gdje se kote hamasovci,taj narod sve zna i podlo to podrzava a sada kada su upali u Izrael i kidnapovali civile opet poturise djecu kao stitove da skupljaju poene na suze. ka Tacno Svima vama , koji posrzavate ci onizam , J EBEM UTROBU U KOJOJ STE ZACETI.

071

Nije ovo prvi put. Od prvog dana razni ministri Netyanahuove vlade daju izjave na osnovu kojih je potpuno jasna priroda djelovanja njihovog rezima kao i ciljevi. Pa prije neki dan u Knesetu su opravdavali silovanje Palestinaca u logorima metalnim predmetima i zakljucili kako je to sasvim prihvatljivo i normalno. Da li ljudi uopste mogu da shvate da se radi o genocidnoj namjeri i etnickom ciscenju od strane jednog ekstremno desnicarskog cionistickog rezima na cijem celu je korumpirani Netanyahu koji pokusava da izbjegne odlazak sa vlasti i u zatvor? I ne radi se o Jevrejima ili Izraelcima, ali se radi o rezimu i o Palestincima koji naseljavaju teritorij koji taj rezim zeli za sebe. Kao sto je uostalom uvijek sa genocidnim scenarijem. I tacno se po ovoj liniji mogu razlikovati svjetonazori. Svako ko pravda zlocine Netanyahuovog rezima je bescutni pristasa ideje genocida, spreman da ga pocini i sam. Jednom rjecju, civilizacijski otpad. I svaka cast svim Jevrejima i Izraelcima koji otvoreno govore protiv rezima, i kojih je, kao sto bi bilo sve normalne ljude, sramota onoga sto Netanyahu cini vadeci se da je to u njihovo ime. Kao i svi genocidasi, Netanyahu se sakriva iza naroda. A u svemu tome stradaju hiljade palestinske djece, zena, civila na najsurovije nacine. Ljudski rod se stvarno mora osloboditi zlikovaca i odbaciti zlikovacke ideologije ako misli da prezivi i nedajboze prosperira.

Istina

Razlika je jednostavna,Jevreji su najmanji narod na svijetu i ulazu u svoju djecu,skolstvo,nauku itd,dok muslije kote djecu i odgajaju ih da mrze i bacaju kamenje.

Borac sa kauča

Po židovskoj doktrini i učenju nitko nije čovjek ako nije jevrej.Pohvalno je ubiti svako živo biće od trudne žene,djeteta,do najstarijeg muškarca.Kad se jahve ponovno vrati na Zemlju sve će biti pobijeno,a svaki židov će dobiti 28 robova koji nisu židovi,a radit će za njih.Dakle zašto se čudite to je njihov nauk vjere i po tome postupaju. ka Normalno Ok pitanje kako će Židov dobiti dvadeset osam robova koji nisu Židovi ako će Jahve sve pobiti što nisu Židovi?

/ Najnovije