'Izdali ste nas previše puta': Bliski saveznik Rusije okreće leđa Moskvi i ide ka Zapadu

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

¨okrecu se zapadu¨

Nisu jos ukapirali da je zapad u procesu raspada. A kad ih opet roknu musle iz susjednih ¨Stanova¨ opet ce bit pomagaj bacuska... Samo sada ide odmjeravanje od sake do lakta.

I danas kao i zadnjih 100 godina

Niti jedan pravoslavac nije emigrirao u Rusiju. Ne! Zato lome noge da se ubace na truhli Zapad, koji se, eto vidite, raspada. Vidimo se u kilometarskom redu ispred jedne od zapadnih ambasada

Prognoza vremena za Armeniju

Vedro, sa povremenim ispadanjem kroz zatvoren prozor, u duhu pravoslavne demokratije.

s povremenim nabijanjem na kolac?

Vedro, sa povremenim ispadanjem kroz zatvoren prozor, u duhu pravoslavne demokratije. ka Prognoza vremena za Armeniju ............................. u duhu otomanske????

HUKA

Super Zapadu treba jos topovskog mesa malo im Ukrajinskog sad ce biti i Armenskog.

Prdivoje

Super Zapadu treba jos topovskog mesa malo im Ukrajinskog sad ce biti i Armenskog. ka HUKA Džaba ti to pričaš... Niko, ama baš niko neće da živi sa pravoslavcima. Što li?!

eee

Niti jedan pravoslavac nije emigrirao u Rusiju. Ne! Zato lome noge da se ubace na truhli Zapad, koji se, eto vidite, raspada. Vidimo se u kilometarskom redu ispred jedne od zapadnih ambasada ka I danas kao i zadnjih 100 godina Koji pravoslavac? Ukrajinac , Grk ... ili možda Rumun? Bugarin? Ako aludiraš na Srbe bijesan zbog činjenice da su vas svi u ex Yu (Slovenci i Hrvati) zvali Muslimanima sa velim M, Srbi tome nisu krivi, Tito vas je tako nazivao. Tome nisu krivi ni Srbi ni Hrvati, niti što se taj naziv teško izbacuje iz upotrebe. To sa "pravoslavcima" je smiješno. Bolje ljudima lijepo objasniti da ne koriste više jugslovensku odrednicu Musliman, već postjugoslovensku Bošnjak. I da mnogi Bošnjaci i Srbi sa ovih prostora žive u Rusiji, Rusija je bogata zahvaljujući sopstvenim resursima, Zapad je bogat zahvaljući pljački resursa malih država i kolonizaciji cijelog svijeta naročito Britanija. Svo zlato na svijetu su opljačkali i ratove započinjali zbog lakše pljačke tuđih resursa. Na Kosovu ima zlata, i sva patnja tokom rata u BIH je bila proizvod težnje Amerikanaca "da stave šapu" na rude Kosova.

Komentar iz mase

"Pregovori" u Kataru su između Amerikanaca i Izraela, a Katar i Egipat sjede kao svjedoci. Hamas nije prisutan u Kataru, a Hamas je rekao: Već smo se složili oko Bidenovog prijedloga 2. jula, nema se o čemu raspravljati osim potpisa Izraela. Dakle, ovi "pregovori" i priča o "napretku koji je postignut" znače da Amerikanci odustaju od svog sporazuma od 2. jula i *****taju Netanyahuovim zahtjevima, ali Hamas nije zabrinut za ovaj teatar, oni se drže dogovora od 2. jula. "Napredak" i "pozitivna atmosfera" i "popunjavanje praznina" su između SAD-a i Izraela. Totalna prevara.

Ccc

Armenija nije pravoslavna..... zašto pišete to stalno!?

Barjaktar

Pregaziti će Turci i Azerbejdžan - Armeniju sa 24 sata, jer se Rusija povukla iz Armenije i digli ruke od Armenije. Pa neka sada Armeniju brane Francuzi i EU.

95.2% Armenaca

Armenija nije pravoslavna..... zašto pišete to stalno!? ka Ccc .....pripadaju Apostolskoj crkvi, koja je dio Pravoslavne crkve.

Afgjkk

Nisu jos ukapirali da je zapad u procesu raspada. A kad ih opet roknu musle iz susjednih ¨Stanova¨ opet ce bit pomagaj bacuska... Samo sada ide odmjeravanje od sake do lakta. ka ¨okrecu se zapadu¨ Baćuška, znači opet je aktualna sintagma "truli zapad" :-P

Docim, sa muslicima svi obozavaju da zive??!?

Džaba ti to pričaš... Niko, ama baš niko neće da živi sa pravoslavcima. Što li?! ka Prdivoje ............................ Ja bih potpisao da odmah umrem nego da zivim gdje ste vi vecina....

Putin danas u Azerbejdžanu 🤷‍♂️🤷‍♂️

***

Svemir Sinđelich

Niti jedan pravoslavac nije emigrirao u Rusiju. Ne! Zato lome noge da se ubace na truhli Zapad, koji se, eto vidite, raspada. Vidimo se u kilometarskom redu ispred jedne od zapadnih ambasada ka I danas kao i zadnjih 100 godina truhhli zapad nije natruhnuo svuđe, samo tamo gdje kukci vrte... ima na zapadu i getea...

Gost838528583859

Izdala je i Armenija Rusiju. Neka im sada pomogne Makron, on ih sada naoružava umjesto Rusa.

A tek na istoku... Dostojevski, Tolstoj, itd...

truhhli zapad nije natruhnuo svuđe, samo tamo gdje kukci vrte... ima na zapadu i getea... ka Svemir Sinđelich

/ Najnovije