Izbori u Americi: Bilbordi sa slikama Alije Izetbegovića i Bidena, poruke na bosanskom

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Je

Klempo radi. Hahaha. Al, džaba sve, Tramp pibjeđuje sigurno i ovaj put.

Koel

Tramp maximum moze dostici 40% tako da cetalji drziteee se poslije 3 kukala vam majka

dP

Uz takve razne "prijatelje" čudim se kako smo potonuli do samog dna. I ovaj "prijatelj" skuplja samo glasove za sebe a sumnjam da na karti zna gdje je BiH.

Bosna Bosancima

Biden Amerikancima

Gost

Bosanski jezik je vrlo značajan. Amerikanci ga čitaju k'o engleski.

@Sasa

Lazni srbine, sam si se razotkrio.

Politicar

Ako vam ovaj djuturum ne pomogne da ukinete Republiku Srpsku ne znam ko ce onda. Samo se vi Bosnje nadajate da ce vam drugi raditi nemoguce stvari, a vi ce te sve nade polagati u mantre o genocidu, agresiji i slicnim glupostima umjesto da se okrenete suzivotu sa Srbima i Hrvatima. Zivokovici evo 25 godina ukidaju Republiku Srpsku pa dokle su dogurali?

Salkan

Najbolji su mi ovi sto pišu da se treba okrenuti suživotu.Što se vi ne okrenuste suživotu 92?.Ubijali,palili,protjerivali i hajmo se sad okrenuti suživotu

Maktub

Samo glup covjek moze povjerovati u te price o nekakvom prijateljstvu. Sta je to on u ratu imao sa BiH? Mozda opet skupljao glasove. Covjek ima 80 godina zamalo, ide demencija, skleroza, Alzheimer, vala mozak se jos ne moze transplantirati. I jos 4 godine, vozace ga u kolicima ko oni Topalovici, a upravljace neko iz sjene. Opametite se ljudi, ne dozvolite da vas zavadjaju i na vasoj mrznji prema drugima trpaju sebi milione u dzep i ljetuju na Maldivima dok vi djeci nemozete ni teniske kupiti.

Politicar

Salkan - a sto ste vi muslimani organizovali neustavni referebdum o otcjepljenju iz Jugoslavije na kojeg nisu izasli Srbi? Eto koliko vam je bilo do suzivota, pogotovo Aliji koji je vec odavno pisao da serijat moze da se uvede na teritorijama gdje ima najmanje 51% muslimana. Kome vi prodajte maglu... Dobili ste koliko ste i zasluzili - 23% BiH.

@Politicar

A zog toga ste cinili sva ona zvjerstva? A mi naivni mislili da pravite Veliku Srbiju.

09

A zog toga ste cinili sva ona zvjerstva? A mi naivni mislili da pravite Veliku Srbiju. ka @Politicar Za zvjerstva pitaj mudžahedine i Džaferovića kojeg ste još i nagradili za ubijanja i odsijecanja glava. Muslimanska zvjerstva su najpoznatija u cijelom svijetu, to ne možete opovrgnuti zar ne?

Ok

Znači, Biden se zalaže i podržava islamski fundamentalizam. Da li to zna američka javnost?!

009

Baš je jadan, ako je spao na bošnjačke glasove!

/ Najnovije