"Izbor pravog muškarca": Rusi očajnički traže vojnike za Ukrajinu, poznato koliku platu im nude

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Braco srbi...

..Idemo po petorica u Stojadina,branit majku Rusiju...svi na prvu liniju,u pjesadiju...to nam je pitanje casti...a i ako se sta zaradi,tim bolje...ko ne ode,izdajnik je pravoslavlja ;-)

A HA HA HA... :))

Bookirov portal vjeruje sta je babi milo to se babi snilo :)). Rusi nisu ni najmanje ocajni, situacija je pod kontrolom i 90% onakva kakvu je Rusi (u dogovoru sa Amerikanicama, jelte) zele. A Bookirovci mogu da ga pushe.

Miki

Da pomogne svojoj braci srpski dobrovoljac...

A ko dobija pare

Kada Rus otegne papke? Gospođe, ako su oženjeni? Eto dobrih udovica!

Samo naprijed

..Idemo po petorica u Stojadina,branit majku Rusiju...svi na prvu liniju,u pjesadiju...to nam je pitanje casti...a i ako se sta zaradi,tim bolje...ko ne ode,izdajnik je pravoslavlja ;-) ka Braco srbi... Što više vas ode biće bolje svima, posebno vašim ženama!! Ima da se opuste pravo i uživaju!!

/ Najnovije