Ivica Puljić tvrdi: Američki Bošnjaci bi u dobrom broju mogli podržati Donalda Trumpa

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bhgf

NECE VALJDA OZBILJNO PODRZATI DALABU .......

sve se zna

a šta je sa bosanskim bošnjacima?

Haha

Jusuf Puljić prati trendove u američkim izborima. A u njima su glasovi Bošnjaka Missourija ključni za razvoj situacije.

Gost

Ovaj novinar je čovjek u godinama a ovako se blamira.

071

***

Faki

Bošnjaci iz Amerike će odlučiti izbore, ali Američki Bošnjaci kao pojam ne postoje

DemonKrati - šalju bombe na Gazu, Liban, Iran..

Nisam iznenađena, jer su ovi neo-liberalni “ljevičari” ništa drugo nego cionisti koji su preobučeni. Tako je i Adolf došao na vlast, osnovao partiju koja se zvala - Nacionalna Socijalistička Radnička partije njemačke. Narod i radnička klasa poletili da glasaju za te njegove socijaliste. Znamo gdje ih je ta partija odvela i kako je završilo. Svijetu ispran i blokiran mozak propagandom, ne može da razlikuje dobro od zla.

masala svugdje vas ima eto i u austriji i Amerika

mozete utjecati na glasanje muslimani se sire posebno bosnjaci arapi i iz bosne bosnjaci a tek bosnjaci iz afrike I mozete uskoro traziti republiku u Americi ima vas muslimana dovoljno da dobijete drzavu u Americi i za koga ce glasati ruski srbi ili srbijanci i oni ce za Trampa i srpski eritrejci

Fascinantno mi je kako vecina gradjana

u svijetu jos uvijek misli da su izbori neka mocna, odlucujuca stvar. Te da oni mogu biranjem ovoga, onoga, ili trecega kandidata nesto promijeniti. Ne uocavaju da svaki, ama bas svaki kandidat je kandidat....sistema. Inace ne bi tu ni uspio doci. Ljudska glupost je bezgranicna.

Soboslikar

pravi neke svoje vijesti…

Trump

***

Razlika između Trampa i Kamale je

Kao razlika između Kola-kole i Pepsi-kole. Odluke donose drugi a predsjednik je samo glasnogovornik za javnost. Koja demokracija i Amerika

Džin izašao iz boce, teško ga je vratiti nazad

Mnogi američki muslimani će glasati za Trampa jer Kamala će samo nastaviti tamo gdje je Bajden stao. Ona će nastaviti da šalje hiljade tona bombi Izraelu. Nadajmo se sa će Tramp pokušati da zaustavi rat u Gazi i Ukrajini ali da li će mu to poći za rukom nisam sigurna. Mnogo je ratova počelo za Bajdenovog mandata.

/ Najnovije