Iseljavanje ili prilika? Kako njemačka građevinska industrija privlači bh. radnike

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pipi

Oni koji odu su pbicni robovi i nista vise , samo izvolite

Damir

"NEDOSTATAK RADNIKA U NJEMACKOJ"??????hahahah...kakav" nedostatak" i klinac!Nece svabo da radi prljave i hamalske poslove a gluppi Bosanac hoce,i ***** bi prodo za euro!Naucio ih SDP i komunjare da vjecno budu lizo****i!Njemci MASOVNO odlaze u Skandinaviju(a Skandinavci u Ameriku) pa zato Njemacka uzima Poljake i Balkance.Ono malo svaba sto im nije otislo,ne zele raditi poslove kakve nas komunjara Bosnjo radi.Ja se iskreno nadam da ce ta Njemacka da poppusi za sva vremena,ovo sto oni rade sa demografskom slikom iskljucivo radi svojih ****ca , nema nigdje.Robovlasnicka kolonijalna gamad!

Ejub

Oni koji odu su pbicni robovi i nista vise , samo izvolite ka Pipi Bravo za komentar!A posebno kada za 10ak godina vide sta im je skolski demoNkratski sistem Njemacke ucinio od djece Samo ovo novi,moderno ROBOVLASNISTVO ce Njemackoj"skociti na nos". Kad-tad! Zamisli , useliti 2 miliona stranaca ,za 20 godina to je porast stanovnistva za par miliona!A vrijeme robota tek dolazi!Gdje ce s tolikim narodom?!..Sumnjam da ce moci rijesiti egzistenciju mladjima,djeci i unucima ovih koji danas SELE tamo...Nisu poceli bez veze da se vracaju oni koji pameti imaju....

/ Najnovije