Iranski vrhovni vođa: "Hamas je živ i ostat će živ"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komšija

***

e pa nece

divljaci

Panzer

Polako ajatolah,doći ćeš i ti na red..

IDEJU ne možeš ubiti metkom

Možeš je ubiti samo boljom idejom… da li ovo Izraelci i Ameri razumiju ? PLO - HAMAS- Hezbollah

Iranci su Perzijanci

Polako ajatolah,doći ćeš i ti na red.. ka Panzer Perzija je kultura stara nekoliko tisuća godina kao i drugačiji način razmišljanja nego ovih na “kolektivnom zapadu”.

Irfg

DOK SE NIJE OVAJ UMIJESAO , PALESTINCI SU RELATIVNO DOBRO ZIVILI , IMALI SU SKORO DRZAVU ALI .......!!!!??? SADA POGLEDAJMO GAZU ,HRPA RUSEVINA ,MRTVIH NA HILJADE RANJENIH I BOGALJA, TUGE I BOLI !!! ZASTO ???.?........JE LI MIR LOSIJI OD RATA ILI JE RAT DOBRO ?! PALESTINCI SU IZGUBILI MOGUCNOST DRZAVE A IZRAEL STVORIO JOS VISE NEPRIJATELJA . ILI NIJE DOSTA ILI TREBA JOS !?? KOME ?! NE CINI DRUGOME STO SEBI NE ZELIS ! MUDRACI , POPUT OVOG GORE ..........?!

Koliko

God da se nakotite nece vam pomoci,Izrael ce vas uvijek deklasirati.

Irfg

NE CINITE ZLO

Adi

i slati ce djecu da ginu dok ce matore prdonje sjediti u tunelime, i srati o vjeri

/ Najnovije