Iran upozorava: Izrael će snositi "gorke posljedice" nakon napada

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NNn

Meni se čini da je ovaj Iran ipak tigar od papira.

Ajde, ni vi, ni oni necete ici dalje. Za sada.

Prije ovog napada su vam hizrahelci najavili sta ce biti gadjano, u Teheranu se cak nastavilo najnormalnije zivjet dok je to trajalo. Tako ste mogli vecinu toga i poobarat, a Bibi je spasio obraz, eto odgovorio vam je na vas odgovor... :)) Tu se moze i hoce dublje zakuhat samo kad Amerikanac odluci da tako mora biti. A sto ce nazalost doci.

***

***

Adi

nemate vi raketa koliko izrael ima avijacije, i niklearki, a zveknut ce vam samo se zahebajite. ameri im posalju sateletske snimke lansera, ovi posalju avijaciju pa sve poravnaju, iran ima neke kante od aviona, i pvo iz drugog svjetskog rata

Prazna

Kod nas se kaže ne prijeti praznom puškom jer on ima više pušaka i sve su pune,a usput im amerika i zapad dostavlja sve nove i nove.

Psihijatar

***

87649167

Naprotiv, Izraelci postigli cilj, pokazali svima koliko su bušni Iranci, ušli im avionima na teritoriju. Ponizili ih, i sada ceo svet zna koliko su slabi.

Kako da ne 😂 Izraelski avionu ušli u Iran

Naprotiv, Izraelci postigli cilj, pokazali svima koliko su bušni Iranci, ušli im avionima na teritoriju. Ponizili ih, i sada ceo svet zna koliko su slabi. ka 87649167 Eno slika na socijalnim medijima, busteri od Izraelskih raketa po Iraku i Siriji, narod slika pa stavlja na internet. Ako laže koza - ne laže rog. 😆Ispalili Izraelci rakete sa daljine 200 km od Irana.

Mišljenje običnog čovjeka

Mislim da je međunarodna pozicija Izraela jako narušena. Zemlja koja je stvorena 1948 kao simbol oporavka naroda koji je bio progonjen sada izgleda kao zemlja koja progoni ljude. A to je jako loše. Izraelci postaju sve više poput bijelih supremacističkih Južnoafrikanaca, gledaju na Palestince kao na niži oblik života, ne ustručavaju se ubiti mnoge od njih uključujući žene i djecu, opravdavajući to na temelju toga da ih sve smatraju terorizma.

MMM

***

Monalisa

Spirala zla se nastavlja. Sada ce Iran pozuriti sa testiranjima atomske bombe i onda vise nista nece biti isto. Nevjerovatno je da jos uvijek nisu otkrili ko su "krtice" koje im je ubacio Mosad. Na kraju cemo najvise nastradati mi koji smo promatraci svega sto se desava. I jedni i drugi su vjerski fanatici samo sto kod cionista MORA doc do svjetskog rata da bi im se pojavio Mesija. Oni cak i jedva cekaju da dodje do kataklizme! Ja bi to sve pozatvarao po umobolnicama do kraja zivota da imam tu moc!

Malo šale nije na odmet

Meni se čini da je ovaj Iran ipak tigar od papira. ka NNn Sjećam se ja tebe. Ti si isti onaj što je pretprošle godine pisao komentare da će Rusija ostati bez municije do kraja 2022 i da će Ruska vojska da se bori lopatama. Kako vidim prognoze su ti bile odlične 😂😂

Ništa Iran neće uraditi do 5 Novembra

A poslije toga - nitko ne zna.

/ Najnovije