Iran objavio odakle je izveden izraelski napad: Optužili SAD za saučesništvo

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mario

***

Columbo

Ne treba biti Ainstain da bi znao da je USA sudionik u zločinu gdje god se ubija.

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Otkrio nam Iran Ameriku....

Mi mislili da to Marsovci!! Kad, gle cuda, humerikenjci?

Goat23582

Dronovi imaju mali domet. Kako stignu do Irana ? Vjerovatno iz Iraka, Erbil to je gdje su Kurdi odnosno američka vojna baza. Zato neće da se ameri povuku iz Iraka, da bi mogli napadati Iran. Zato i Turci bombarduju te “Kurde” u Siriji i Iraku jer im dolaze teroristi u Tursku.

Nadimak

Ameri, ako vam je do mira, svezite bijesnog pitbula mjesto sto Iranu govorite da ner uzvraca. Vama je stalo do rata. Kad pukne, a puci ce na Zapadnom Balkanu, zaraticete i na Tajvanu. Tad ste gotovi! Zar je vaseg opstanka vrijedan Izrael, vjestacka tvorevina poput SSSRa, Jugoslavije,…?. U bunilu gubite svjetske prijatelje.

Karrabaja nije sudionik nego glavni planer

Ne treba biti Ainstain da bi znao da je USA sudionik u zločinu gdje god se ubija. ka Columbo

Vojno-industrijski kompleks i bankari imaju

Ameri, ako vam je do mira, svezite bijesnog pitbula mjesto sto Iranu govorite da ner uzvraca. Vama je stalo do rata. Kad pukne, a puci ce na Zapadnom Balkanu, zaraticete i na Tajvanu. Tad ste gotovi! Zar je vaseg opstanka vrijedan Izrael, vjestacka tvorevina poput SSSRa, Jugoslavije,…?. U bunilu gubite svjetske prijatelje. ka Nadimak 👍 2 opcije. Opcija 1: da Tramp dođe na vlast, zaustavi ratove, uključi se u multipolarni svijet i prizna da USA ne može da bude svjetski šerif Opcija 2 : da Kamala dođe na vlast, nastavi ratove, uvuče Iran, Rusiju, Kinu i Sjevernu Koreju u rat, u nadi da mogu pobijediti, izgube ratove i postanu kao Njemačka 1945. Treća opcija na koju niko ne računa je - građanski rat u Americi gdje ne bi bilo pobjednika i zemlja bi se raspala na nekoliko država.

Kaubojska posla

Još od 2013. godine, Izrael narušava libanski zračni prostor da bi izveo napade na Siriju, tretirajući libansko nebo kao otvorena stražnja vrata za vojne intervencije. Ovo ratoborno ponašanje Izraela je kao prestupniku koji koristi susjedovo dvorište da napadne drugog - čin koji u potpunosti potkopava suverenitet Libanona.

ČUJ AMERIKANCI

NEĆE ONI! ONI SU FINI!

Ako Kamila dođe na vlast - 3 svjetski garant

👍 2 opcije. Opcija 1: da Tramp dođe na vlast, zaustavi ratove, uključi se u multipolarni svijet i prizna da USA ne može da bude svjetski šerif Opcija 2 : da Kamala dođe na vlast, nastavi ratove, uvuče Iran, Rusiju, Kinu i Sjevernu Koreju u rat, u nadi da mogu pobijediti, izgube ratove i postanu kao Njemačka 1945. Treća opcija na koju niko ne računa je - građanski rat u Americi gdje ne bi bilo pobjednika i zemlja bi se raspala na nekoliko država. ka Vojno-industrijski kompleks i bankari imaju Ona im samo treba da bude kao dimna zavjesa, isto k’o dementni Bajden. U svakoj normalnoj zemlji bi smijenili predsjednika koji je dementan, izuzev u “demonkratskoj” SAD. Zašto - jer ovima koji zarađuju novac na oružju, ljudskoj krvi i nesreći, odgovara predsjednik bez mozga.

xxx

Iran j edobio sta je trazio, a dobit ce 10x vise bude li trebalo, izrael ce im roknuti atomsku ako ****a islamisticka nastave raketirati izrael, onda ulaze u otvoreni rat, tu su ga *****ili, izraele nema raketa kao iran, ali ima avijaciju koja moze u svako doba sve poravnati u iranu koji nama pvo, ni aviona da ista vrijede, i treba ****a islamisticka potamaniniti, vi potuurceni, ako vam je zao idite ratujete ****a vam *****ina podrzavate svaki vid terorizma, a glumite evropske muslimane, ista ste vi ****a kao i beduini

/ Najnovije