Iran isključen iz tijela Ujedinjenih nacija za prava žena

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sokantno!

Iran bio clan bilo cega vezano za prava zena??

Gh

Interesantno da su uveli te sankcije sada kada su ukinuli moralnu policiju, a sve decenije prije im nije smetalo. Cista americka politika zato sto iran prodaje dronove rusima. Sve ove institucije su americki instrumenti. A sta cemo sa ukidanjem prava zenama na abortus u 21. vijeku u sad-u, hoce li neko njih izbaciti zbog takvog nepostovanja zena?

30% SAD kongresa su zene

50% Senata su zene. Potpredsjednik drzave je zena. Dojavi kad Iran prestane muciti i zatvarati zene zbog skidanja mahrama.

@30% sad kongesa zu zene

50% Senata su zene. Potpredsjednik drzave je zena. Dojavi kad Iran prestane muciti i zatvarati zene zbog skidanja mahrama. ka 30% SAD kongresa su zene Znaci u redu je da zene u 21. vijeku nemaju pravo na abortus i to bas za vrijeme mandata vaseg amidze bajdena? Jesu zene, ali zene koje misle isto kao muskarci ili su gore od njih. Na zapadu je sve samo fol i zamazivanje ociju nekim koeficijentima lazne demokratije i ljudskih prava. Evo ti konkretan primjer: 50% svodnika, vlasnika bordela i trgovaca zenama na zapadu su zene, da li to znaci da je onda dozvoljeno trgovanje zenama, samo zato sto su procentualno jednako zastupljene u tome? Ne valja ti logika.

Za 50% senata sad...

50% Senata su zene. Potpredsjednik drzave je zena. Dojavi kad Iran prestane muciti i zatvarati zene zbog skidanja mahrama. ka 30% SAD kongresa su zene Iran je prije par dana upravo to ukinuo, moralnu policiju i mucenje zena i bas nakon toga dolaze sankcije? Umjesto da to pozdrave oni ih kaznjavaju, samo zato sto je iran jedina islamska republika na svijetu koja je zaista nezavisna od americkog imperijalizma i prodaje svoje dronove rusiji, koja ratuje protiv njihovog nato pakta. Ne vrijedi to objasnjavati djeci koja su rodjena u ratu i nemaju veze sa visokom politikom.

/ Najnovije