Influenserica snimala video za Instagram pa se slučajno zapalila

0
Radiosarajevo.ba
Influenserica snimala video za Instagram pa se slučajno zapalila
Foto: Instagram / Abbie Quinnen

Influenseri Abbie Quinnen i AJ Pritchard snimali su video za Instagram pri čemu su izazvali požar, a ona je pretrpjela opekotine trećeg stepena, piše Lad Bible.

Par je u januaru ove godine poželio svojim pratiteljima pokazati trik pomoću kojeg mogu prepoloviti staklenu bocu i tako je pretvoriti u vazu.

To su pokušali napraviti tako što su uže, natopljeno u zapaljivu tekućinu, omotali oko boce i zapalili ga. Došlo je do katastrofe: boca je eksplodirala, a pri tome je vatra zahvatila Abbin gornji dio tijela. 

Glasnogovornik para potvrdio je da je došlo do incidenta, te da je Abbie nakon tog završila na operaciji.

"Abbie se podvrgnula operaciji i nastavlja liječenje. Abbie i AJ ne mogu dovoljno zahvaliti ljekarima i sestrama za nevjerovatnu količinu njega, pažnje i stručnosti", stoji u službenoj izjavi.

The Sun navodi da je AJ odmah ugasio vatru na svojoj djevojci te je s bratom odvezao na hitnu.

"Abbie je bila u šoku i bolovima, ali AJ je odmah reagirao i ugasio vatru mokrim peškirom. I sam je bio prestrašen, ali napravio je sve što je mogao", navodi njihov izvor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije