Incidenti koji potresaju rusku vojsku: Napiju se pa se ubijaju međusobno

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ili ste vi ukri ubili te ruse

ko da neko vjeruje u zapadne agencije EU prepuna nacista i kriminala ima puno i ukrjinaca i rusa kriminalaca u EU VISE NIKO NEGOVORI ISTINU VJEROVATNO CE USKORO SMAK SVIJETA

bolje imati telefon, nego služiti vojni rok

***

Asker

***

Smijesni ste sa prenosenjem ukro-propagande!

Ukrajinska vojske je skoro opkoljena u kurskoj oblasti, akcija se pokazala kao totalni promasaj. Posli su sa 12.000 vojnika i uz faktor iznenadjenja mogli su doprijeti do centrale i zauzeti ju. Zahvaljujuci nestrucnosti, a ko zna mozda i alkoholu i drogama, uspjeli su zauzet dvadesetak sela od kojih je dobar dio bio napusten. Zeleni je pokusao opravdat svoje postojanje jer njegovi zapadni partneri u zlu spremaju njegovu smjenu - zele nekoga KO CE SE I RUSIMA DOPAST, tako da mogu otpoceti ozbiljni pregovori. Dakle, da skratim, zeleni je odigran, a sa njim i Ukrajina, ona nece vise NIKADA biti u granicama u kakvim je bila (odlukama Hruscova....). A vi biste mogli prestati biti 101% smijesni i jadni sa prenosenjem ukrozapadne propagande, time ponizavate citatelje. Izgleda da ih smatrate

BAD Boys

Redakcija kao kerovi, psi laju a karavani prolaze. Prosječan Amer mrzi Rusiju i Kinu, kad ih pitaš : pa što ih mrzite ? Kažu: ne znamo tačno ali nam naša medija kažu da treba da ih mrzimo, jer su oni krivi za sve naše probleme.

*********************

OVAKO S*****************ADA SMO IH ĆERALI BACALI SU SVE SA SEBE DA BI BILI LAKŜI I BRŽE BJEŽALI !!

U tri i deset za Jummu

Ukrajinska vojske je skoro opkoljena u kurskoj oblasti, akcija se pokazala kao totalni promasaj. Posli su sa 12.000 vojnika i uz faktor iznenadjenja mogli su doprijeti do centrale i zauzeti ju. Zahvaljujuci nestrucnosti, a ko zna mozda i alkoholu i drogama, uspjeli su zauzet dvadesetak sela od kojih je dobar dio bio napusten. Zeleni je pokusao opravdat svoje postojanje jer njegovi zapadni partneri u zlu spremaju njegovu smjenu - zele nekoga KO CE SE I RUSIMA DOPAST, tako da mogu otpoceti ozbiljni pregovori. Dakle, da skratim, zeleni je odigran, a sa njim i Ukrajina, ona nece vise NIKADA biti u granicama u kakvim je bila (odlukama Hruscova....). A vi biste mogli prestati biti 101% smijesni i jadni sa prenosenjem ukrozapadne propagande, time ponizavate citatelje. Izgleda da ih smatrate glupima? ka Smijesni ste sa prenosenjem ukro-propagande! Eh, nemoj nas ružiti! Znaš kako je, nije ni nama lahko, valja se dodvorit hambasadama, koju kintu dobit... razumiš?

Han

Pa to je uobicajena pravoslavna vojna doktrina. Napij vojsku i salji ih da siluju, ubijaju, pljackaju. Pitaj srbe.

Jedan dan Rusi napreduju, a sutra Ukrajinci

Srećom Rusi i Kinezi ne čitaju naše medije inače bi se stvarno napili 😂😂😂😂 Bizarno je da bez obzira na rat- ruski gas preko Ukrajine putuje u EU. EU plaća gas Rusima i proviziju Ukrajincima za prelaz gasa preko Ukrajine. Ispade da EU financira rat u Ukrajini jer plaćaju i Ruse i Ukrajince. 🤔 Ko koga ovde

Procjene ekonmista ?

Hezbollah navodno ima dovoljno raketne i bespilotne vatrene moći da uništi čak 150 milijardi dolara vrijednih izraelskih ekonomskih, industrijskih i prehrambenih objekata i imovine u sjevernim regijama zemlje, ako tenzije eskaliraju u potpuni sukob. Procjene iranskih medija sugeriraju da sposobnosti libanonske milicije prijete "ekonomskom srcu Izraela", području na sjeveru zemlje koje čini oko 80 posto proizvodnje žitarica, 70 posto zaliha mliječnih proizvoda i 40 posto zaliha mesa. Odgovor Hezbollaha na agresiju usmjerenu na izraelske agrobiznis divove kao što su Tnuva ili Adom mogao bi "paralizirati" izraelsko tržište hrane, sugerira se u izvještaju. Preko 60 posto izraelskih kapaciteta za preradu nafte i proizvodnju goriva koncentrirano je oko luke Acre, oko 35 km južno od libanonske granice. To stavlja te osjetljive ekonomske ciljeve u domet gotovo cijelog poznatog Hezbollahovog arsenala raketa i bespilotnih letjelica.

FOG OF WAR 🫡😉

Na Telegramu i X slike poginulih Njemačkih, Poljskih i Finskih vojnika u Kursku. Rusi ništa zvanično ne objavljuju, niti demantiraju niti potvrđuju. S druge strane kad neko od visokih vojnih zvaničnika NATO-a pogine u Ukrajini, zapadna medija objave vijest poslije par sedmica, da je dotična osoba poginula negdje blizu kuće u prometnoj ili nekoj tragičnoj nezgodi.

/ Najnovije