Iako WHO ima drugi stav: Izrael nastavlja imunizaciju s trećom dozom vakcine

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samo upri

Ma udrite odmah i cetvrtu dok vam je pri ruci.

Drale

Valja viskove potrostiti, da se ne baci, prolazi rok trajanja. Nakupovali 2x vise nego sto im treba, mislili preprodavati jer imaju zalihe, plan se izjalovio, ako istekne rok eto medicinskog otpada i povecanja troskova. Deri trecu dozu da se ne baci, et ti.

Veteran64

Vecih fasista nije bilo u istoriji covjecanstva od ovih! Cijelu drzavu su pretvorili u eksperimentalni laboratorij! Ima Onaj koji ce nam svima suditi!

A

"Docjepljivanje" vrh, idemo dalje sa novim rjecima

/ Najnovije