Horor, užas, jeza...: Ispovijesti najgorih ubica koje svijet pamti

Radiosarajevo.ba
Horor, užas, jeza...: Ispovijesti najgorih ubica koje svijet pamti
PrtScr / Ramirez

Sama ideja da postoje serijske ubice, ljudi koji su hladnokrvno ubijali druge ljude i uživali u tome dovoljna je da vas uhvati jeza, ali neke stvari koje su govorili prestrašit će vas još i više.

BuzzFeed skupio je najjezivija priznanja serijskih ubojica od kojih će vam se slediti krv u žilama, piše Index.hr.

 

1. Ted Bundy

Jedan od najpoznatijih serijskih ubojica u povijesti, Ted Bundy, priznao je ubistvo čak 30 žena, a u svom posljednjem intervjuu, dan prije nego što su ga smaknuli, rekao je liječniku da se serijski ubojice ne razlikuju od prosječnih osoba.

"Mi smo vaši sinovi, vaši muževi, svi mi smo odrasli u normalnim obiteljima", rekao je Ted tom prilikom.

2. Joseph DeAngelo

Poznat kao Golden State Killer, silovao je i ubio 13 ljudi, a počinio je i stotinjak provala u Kaliforniji.

"Ti ćeš zauvijek biti u tišini, a ja ću nestati u tami", rekao je jednoj od svojih žrtava.

3. Albert Fish

Ubica s nadimcima Vukodlak Astoriji i Bruklinski vampir silovao je, ubio i pojeo troje djece u New Yorku, a u pismu obitelji jedne od žrtava napisao je da mu je trebalo devet dana da je pojede do kraja.

"Kad mi je sjela u krilo, odlučio sam da ću je pojesti", napisao je između ostalog.

3. Richard Kuklinski

Dokazana su mu ubojstva šestero ljudi, a osumnjičen je za još mnoga. U jednom je intervjuu opisao što je rekao muškarcu koji ga je molio za milost i zazivao boga.

"Rekao sam mu da može dobiti pola sata da se pomoli i ako mu bog može pomoći neka mu pomogne. Ali, bog nikad nije došao", rekao je.

5. Lawrence Singleton

Osumnjičen je za ubojstva desetak žena, ali na sudu se našao zbog napada na 15-godišnju Mary Vincent. Nju je silovao i odsjekao joj obje ruke pa je gurnuo s litice, ali uspjela je preživjeti i svjedočiti protiv njega.

"Makar mi to bilo zadnje u životu, dovršit ću posao", rekao joj je odlazeći iz sudnice.

6. Marry Bell

Kad joj je bilo samo 10 godina, Mary Bell ubila je dvojicu dječaka. Nakon uhićenja je rekla policiji da "voli povrjeđivati ljude".

7. H. H. Holmes

Ljekarnik s kraja 19. stoljeća priznao je ubojstva 27 ljudi.

"Rođen sam s đavolom u sebi. Nisam mogao promijeniti činjenicu da sam ubojica ništa više nego što se pjesnik može zaustaviti kad ga ponese inspiracija", rekao je policiji nakon uhićenja.

8. Carl Panzram

Priznao je ubojstvo 21 osobe i hrpu drugih zločina poput provala, paleža i sodomije.

"Nemam savjest pa me to ni najmanje ne brine. Mrzim cijelu prokletu ljudsku rasu, a u to uključujem i sebe", napisao je.

9. Aileen Wuornos

Aileen je bila prostitutka koja je ubijala svoje klijente. Nakon što je priznala ubojstva sedmorice muškaraca, rekla je: "Želim da svi znaju da sam hladnokrvno ubila ove muškarce jer dugo mrzim ljude. Ja sam serijski ubojica".

10. Richard Ramirez

Poznat kao Noćni vrebač, Ramirez je ubio 14-ero ljudi, zbog čega je osuđen na smrtnu kaznu.

"Jaka stvar. Smrt dolazi s teritorijem. Vidimo se u Disneylandu", rekao je prije pogubljenja.

11. Peter Kurten

Njemački serijski ubojica poznat pod nadimkom Vampir iz Düsseldorfa bio je opsjednut krvlju. Prije pogubljenja pitao je svog krvnika hoće li moći čuti kako mu istječe krv.

"Kad mi odrubite glavu, hoću li barem na trenutak moći čuti krv kako mi šiklja iz vrata? To bi mi bilo najveće zadovoljstvo", izjavio je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije