Horor u Njemačkoj: Trogodišnju kćerku držao zatočenu, kad je umrla tijelo bacio u - kanal

1
AA
Horor u Njemačkoj: Trogodišnju kćerku držao zatočenu, kad je umrla tijelo bacio u - kanal
Foto: Faz / Njemačka policija / Ilustracija

Muškarac je uhapšen u zapadnoj Njemačkoj nakon što je njegova trogodišnja kćerka umrla dok je očigledno bila zaključana u podrumskoj prostoriji, a on je bacio njeno tijelo u kanal, saopćile su vlasti u nedjelju, 8. oktobra.

Četrdesetogodišnji Nijemac otišao je u petak, 6. oktobra, u policijsku stanicu u svom rodnom gradu Dinslakenu i rekao policajcima da je njegova kćerka umrla, a zatim je bacio njeno tijelo, natovareno tegovima u kanal u obližnjem Oberhausenu, navedeno je iz policije i tužilaštva.

Istražitelji su rekli da vjeruju da je muškarac zatvorio djevojčicu na nekoliko dana u podrumsku prostoriju jedne stambene zgrade, vjerovatno kao "vaspitnu mjeru".

Muzej ratnog djetinjstva održao izložbu u Južnoj Koreji

Muzej ratnog djetinjstva održao izložbu u Južnoj Koreji

Snabdijevao ju je hranom i pićem i više puta ju je provjeravao.

Kada ju je prošle nedjelje ujutro provjerio, bila je mrtva, navodi se u saopćenju. Očigledno je te večeri bacio njeno tijelo u kanal.

Ronioci su pronašli tijelo u petak navečer, a obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti povraćena pulpa hrane. Nije bilo naznaka smrtonosnih povreda.

Otac je priveden zbog sumnje da je počinio krivično djelo tjelesne povrede i oduzimanje slobode sa smrtnom posljedicom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije