Horor u Njemačkoj: Časne sestre vodile djecu pedofilima

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AB

Kazu religija mira, a ispostavilo se bezbroj puta da je rimokatolicka religija , religija pedofila , pedera i svakakvih gadosti koje ljudski um ne moze ni zamislitu !

Gost

To je taj evropski duh i velicina o kojoj oni nama pricaju i jos nas smatraju nekim plemenima, a oni primjer plemenski...u skoro svemu...

JA1

Nista bolje nisu ni ostale religije zato ne likujte, sjetite se samo onoga hoces da prodjem krozate. Sve religije su samo novac i razvrat jos otkako su nastale. To im je jedini razlog postojanja zato sto tako imaju moc.

Sumnja

Nisam vjernik, i znam da se svuda , dešavaju razne ružne stvari. Najčešće nad djecom, jer su oni najslabija kategorija. To se dešava kod svih vjerskih zajednica. Ali dešava se i van njih. A ovaj slučaj, gore navedeni, mi djeluje lažni. Nigdje živih svjedoka, i baš sad se taj sjetio da ootužuje, kad su svi pomrli. Nešto mi tu "smrdi".

Re Sumnja

Kakva ti je to prica . Hiljade i hiljade silovane djece je danas zivo , a postoje i dokumenti o ovome zlocinu koji je ugledao svjetlo dana tek poslije 50 i vise godina jer je bio kvalifikovan kao tajna . Dakle nema nikakve tu nikakve sumnje . Iste afere od strane rimokarolicke crkve desile su se sa Beckim vrapcima ( crkveni hor maloljetnih djecaka ) koji su masovno silovani sto je rezultirali da je 70% Austrijanaca napustilo rimokatolicku crkvu . Ista stvar je u SAD-u, Africi, Hrvatskoj , BiH itd.itd.

Hm

Nesumnjivo treba osuditi svakog ko počini bilo šta na silu , a, naročito nad nemoćnima, djeci i ženama. Ali, vi muslimani imate mnogo zla među svojim narodom, koji ne osuđujete, samo zato što su muslimani. Pa, recimo ti vaši šerijatski zakoni, koji su protiv svih civilizacijskih normi. To je ,po vama , u redu?!

Hm

Nesumnjivo treba osuditi svakog ko počini bilo šta na silu , a, naročito nad nemoćnima, djeci i ženama. Ali, vi muslimani imate mnogo zla među svojim narodom, koji ne osuđujete, samo zato što su muslimani. Pa, recimo ti vaši šerijatski zakoni, koji su protiv svih civilizacijskih normi. To je ,po vama , u redu?!

JA1

Nesumnjivo treba osuditi svakog ko počini bilo šta na silu , a, naročito nad nemoćnima, djeci i ženama. Ali, vi muslimani imate mnogo zla među svojim narodom, koji ne osuđujete, samo zato što su muslimani. Pa, recimo ti vaši šerijatski zakoni, koji su protiv svih civilizacijskih normi. To je ,po vama , u redu?! ka Hm Puno je zla u religiji bilo kojoj, mnogo vise nego dobra. I ne samo muslimani nego svi svoje brane i ne osudjuju al vole druge napadati. Lijepo sam to gore rekao al me napadose da opravdavam zlocin.

Infidel

Religija truje sve što dotakne.

JA1 kralju

Kralju moj ovdje se govori o casnim sestrama koje su podvodile djecu pedofilima i o katolickoj crkvi. Sto upetljavas druge vjere ? Mozda da opravdas Crkvu ? Inace to sta je radila katolicka crkva kroz istoriju kakve gadosti i zlocine to nije vidjeno ni u jednoj drugoj vjeri .. Krstaski ratovi, inkvizicija, prodaja oprosta od grijeha,prisilna pokrstavanja..

kukac

Nesumnjivo treba osuditi svakog ko počini bilo šta na silu , a, naročito nad nemoćnima, djeci i ženama. Ali, vi muslimani imate mnogo zla među svojim narodom, koji ne osuđujete, samo zato što su muslimani. Pa, recimo ti vaši šerijatski zakoni, koji su protiv svih civilizacijskih normi. To je ,po vama , u redu?! ka Hm Kralju moj clanak je o zlostvljanju djece od strane katolicke crkve u njemackoj. Kakve veze ima serijatski zakon s tim ?

Gost

Muslimani osuđuju zločin u katoličkoj crkvi a o islamu i šerijatu ni riječi. Ovo je strašno ali imate vi još strašnije.

af

Da u katoličkoj crkvi ima ovih nastranih likova.... I treba ih sve fiki miki. Ali zato vama ne treba to biti razlog da napadate sve iz katoličkog korpusa. Jedino što odvaja katolicizam od ostalih religija je i ta otvorenost i sve više otkrivanje prljavog smeća, dok druge religije još su zatvorene i kriju. Kad se sjetim Reisa kad je djevojčicu ubjeđivao da nije silovana. Sram ga bilo = ove sestre isto.

lenovo

Hipoteticki., zamislite da ste pedofil? Gdje bi bilo najmudrije da se infiltrirate? Tamo gdje ima djece.

/ Najnovije