Horor u Americi: Ubijeni roditelji, dvoje djece i tri psa

1
Radiosarajevo.ba
Horor u Americi: Ubijeni roditelji, dvoje djece i tri psa
Foto: Printscreen / Policajci na mjestu događaja

Američka policija je u kući na području Chicaga pronašla dvoje roditelja i dvoje djece koji su smrtno stradali.

U nedjelju, 17. septembra navečer, član porodice alarmirao je policiju i zatražio da provjere situaciju s porodicom jer se jedna od žrtava tog dana nije pojavila na poslu, rekao je Chris Burne, zamjenik načelnika policijske uprave Romeoville.

"Ne vjerujemo da je počinitelj trenutno među žrtvama. Ne radi se o ubistvu i samoubistvu. U kući smo pronašli tri psa, također su upucana i ubijena", kazao je jučer, 18. septembra, Burne tokom konferencije za novinare, prenosi NBC News.

Vlado Kalember je nedavno napunio 71 godinu: Evo kako je izgledao u mlađim danima

Vlado Kalember je nedavno napunio 71 godinu: Evo kako je izgledao u mlađim danima

"Roditelji su identificirani kao Alberto Rolon i Zoralda Bartolomei. Zasad nije poznato jesu li bili vjenčani, ali radi se o roditeljima dvoje upucane djece. Poznat je i identitet maloljetnika, ali zbog osjetljive prirode istrage ne možemo objaviti njihovu dob i spol", dodao je Burne.

"Jedna od žrtava u nedjelju u šest ujutro nije se pojavila na poslu i nije odgovarala na telefonske pozive tokom dana, zbog čega su se zabrinuli članovi porodice", rekla je policija.

Tijela su otkrivena u nedjelju navečer. Detektivi smatraju da je do pucnjave došlo između 21 sat u subotu i pet ujutro u nedjelju.

Zasad nije poznat motiv.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije