Hitni samit NATO-a zbog kasetnih bombi: Biden prvo ide u Ujedinjeno Kraljevstvo

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Humanist

Po mom skromnom misljenju ovo je vrlo human rat sa ruske strane.Tu i tamo slucajno pogode neku zgradu,ali ne koroste zabranjeno oruzje

budimo realni

dajte te kasetne bombe Palestincima da se brane

Dejtonski kod je blokada za drzavu i drustvo!!

Sve dok BiH bude bazirana na “konstitutivnim narodima”, Srbije i Hrvatske i “etnoteritorijalnim podjelama” nece imati budicnosti! Taj velikodrzavni narativ je zasnovan na spinovima i lazima. Niti su BH katolici narod Hrvatske, nisu njeno isenjenistvo, niti su Bosanski pravoslavci narod Srbije, nisu joj dijaspora. Ne odredjuju zelje identitet (hoce mi se da sam milijarder, hoce malo sutra) vec fakti. Genetski, povijesni, tradicijski, kulturni,.. BH stanovnistvo svoju Bosansku drzavnost bastini vjekovima cak milenij. BiH je starija od Dejtona, ZAVNOBiHa, Ju, Berlinskog kongresa, otomanske vlasti, otkrica Amerike. Genetski nisu slaveni, Srbi i Hrvati. Politicko ime ne nose po Srbiji i Hrvatskoj, vec po NACIJAMA Kraljevine SHS/Yu, drzava kojih odavno nema. Bosna nije visenacionalna drzava. BiH nema teritorije ni narode susjednih zemalja!! Zato iz ustava treba izbaciti velikodrzavne spinove o narodima Srbije i Hrvatske u BiH!!

/ Najnovije