Hiljade ljudi na ulicama Amsterdama protiv ograničenja zbog koronavirusa

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

...........

Bit ce kraj kad se pođu tribit famelije koje provode ovo i koje ih podrzavaju.

071

Slažem se sa zahtjevom da se poboljša javni zdravstveni sistem, koji je u većoj ili manjoj mjeri urušen po Evropi zahvaljujući neopravdanim mjerama štednje koje su bile pokriće za preljevanje javnog novca u privatne ruke. Interesantno da niko nikada ne traži da se vakcine nacionalizuju i da se proizvode i distribuiraju pod strogom kontrolom države. Moj osnovni problem sa vakcinama je da su u rukama privatnog sektora, i samim time bez nadzora i u sukobu sa javnim interesom. Na stranu još činjenica da su sve zapadne vakcine razvijene novcem poreskih obveznika i onda date u ruke privatnim kompanijama.

Gizmo

Obrisase Dervi tekst hahahah jer je prozvao novinare da su saucesnici ovog stanja. Hahah, cenzura na st ste spali cigani.

sarajka

čudo da ste vi to objavili

/ Najnovije