Haos u najsiromašnijoj zemlji Europe: ‘Stižu pozivi za mobilizaciju, svi već znaju što slijedi‘

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

ttyyuioiopop

***

hfgygijoičoioppo

U moldaviji se desila crna gora, ljudi kojima je decenijama falsifikovana izborna volja traže poštene izbore ;)

Ojgen

Kada se BiH raspadne bošnjaci će imati najsiromašniju državu. Drž'te se

Miki

***

***

***

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Ojgen palidzamiyich

___________ Pa kad će više... 30 i kusur godina je "raspadate"... kako vam ne dosadi ista priča... Ja da sam mudonja ja bih već jednom krenuo u to "raspadanje"... Pa kome opanci kome obojci kako kažu pravoslavci.. ka Papak eliminator Ne trebamo mi ništa osim pustiti bošnju da postoji ;)

N

Izbacite ruse i srbe iz drzave i bit cete uredjeni fino

ionako ste prosjaci siromasni

***

***

Ne trebamo mi ništa osim pustiti bošnju da postoji ;) ka Ojgen palidzamiyich Boga mi ste stripljivi... Tako ste čekali 500 godina (i pomoć 3/4 Evrope) da osmanlije prestanu koristiti pravo prve bračne noći... Svaka čast... To se zove ".. pusti da postoji..." Znaaaaačiiiiiii, po pređašnje iskustvu... još 470 godina strpljenja...

user1676497609

Kada se BiH raspadne bošnjaci će imati najsiromašniju državu. Drž'te se ka Ojgen Svakog nešto čini sretnim..e pa volim što sam bogat više nego pare, ni za čiji život mjenjao se ne bi.

/ Najnovije