Haos na protestima u Beču: Demonstranti nosili i sliku Hitlera

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fashizam je u Njmackoj i Austriji

navikli su da je drzava i konc-logor isto. Vakcina ne moze biti razlog ovom ludilu i ogranicavanju svega i svacega!

Pehlivan

Ovo je neka Dodikova raja,skupa sa Hitlerom, a nakon svih srpskih problema, na tlu Australije, rekao bih i Đokovićeva. :D

071

@Pehlivan Ovo je oduvijek i bila Đokovićeva raja, oni što ne jedu gluten (inače protein iz žitarica koji jedemo već 20 000 godina i koji hrani srce), misle da vakcina izaziva autizam, i nikada ne primjećuju stvarne probleme, a kamoli da imaju hrabrosti da im se suprotstave.

jjhjkjkjjojčk

Vakcinisani mogu oboleti i preneti infekciju za šta je primer recimo australija sa 93% vakcinisanih i strahovitim valom zaraze. Dakle vakcina još jedino možda sprečava teže posledice za oboljelog. Ako nisam veća opasnost za okolinu a rizikujem samo teže posledice za sebe lično zašto mi se nameće vakcinacija? Zašto testiranom i zdravom čoveku zabranjuju da bude ravnopravan na nekom takmičenju?

071

@mk Pročitajte ponovo komentar. Mislim da ga niste shvatili. Rizikujete da vas optuže da čitate bez razumijevanja, ili da ne razumijete pojam "ideološki" ili sadržinu "ideologije" koju ste vi "prepoznali" zbog vaših redukcionističkih okidača.

hbhbknknjl

Meni je žao ukoliko sam učitao nešto što vi svojim komentarom niste imali nakanu reći. Hitlerova slika nošena je sa komentarom vakcinacija oslobađa i kao takva a sukladno mojim stavovima nije uopće sporna. Možda bi pomoglo ukoliko biste se malo prostijim rečnikom obratili nama poluobrazovanima ;)

/ Najnovije