Hafiz Fatih Seferagić predvodio teravih-namaz na Times Squareu: Hiljade vjernika prisustvovalo

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljani nisu sa Karpata

Ja sam se šokirao da ima Bošnjaka i Muslimana u u Americi. Pročitao sam nekoliko puta jer sa

I ja volim namaz. Od svinjske masti.

Kalorican mi je, dobro me drzi, a nema umjetnih supstanci ni konzervansa. Na razeni kruh sa integralnim zrnom, samo malo posolis, mljac. Namaz - dobra stvar!!

jugoslavija

***

Ljiljani nisu sa Karpata

Kalorican mi je, dobro me drzi, a nema umjetnih supstanci ni konzervansa. Na razeni kruh sa integralnim zrnom, samo malo posolis, mljac. Namaz - dobra stvar!! ka I ja volim namaz. Od svinjske masti. Eh znam ali to jedeš samo kad dođeš u BiH jer to nema u dijaspori baš

Леми

***

Guest

John Smith Samo izvolte. Držte se vi trotoara džamija i bauštela a nama su važniji avioni, okeani, i banke. Vama vjera, nama sve ostalo!

Ima i u dijaspori.

Eh znam ali to jedeš samo kad dođeš u BiH jer to nema u dijaspori baš ka Ljiljani nisu sa Karpata Samo je malo skuplje, ali opet ja. Imas u Njemackoj Schweinschmalz, imas u Francuskoj saindoux, ma ima.... Nije bas ni kod nas da ga ima previse, eto u Bingu samo jedna marka, ali nije losa...

Ljiljani nisu sa Karpata

***

Lijepe riječi su ukras

***

Lijepe riječi su ukras

***

/ Najnovije