Grad u Njemačkoj okupiran nakon napada nožem: Najmanje tri osobe ubijene, napadač pobjegao

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Multi - Kulti Njemačka

Kaže. Njemačka medija - ne znaju ko je izvršio napad, niti znaju koji je motiv ali misle da je terorizam.

***

***

Kada ce EU shvatiti

da se muslimani nikada ne mogu reintregrisati u zapadnu civilizaciju?

Ideologija mržnje ili plaćenik ISIS-a ?

Ironija da se ovaj festival zove - Diversity Festival, koji je trebao sa poveže Nijemce u tzv. DEI koncept, odnosno raznolikost, jednakost i integraciju svih ljudi. Meni izgleda neki destruktivni elementi se bore protiv ovog DEI principa. Da eko hoće da pokaže da DEI nije moguć u EU. Sada počinje medijski spin - ko je, šta je, koji je motiv.

Promašio si ceo fudbal

da se muslimani nikada ne mogu reintregrisati u zapadnu civilizaciju? ka Kada ce EU shvatiti @ Kada će EU shvatiti To je teško bornirani, okcidentalni rasizam:svi muslimani koji se oslobode okova šerijatskog teocentrizma, s lakoćom žive u zapadnoj sekularnoj civilizaciji, kao i njihovi sugrađani, renesansom, prosvjetiteljstvo, modernizacijom, sekularizacijom oslobođeni cezaropapističke ili bizantskodespotske, pantokratorske teokracije.

***

***

Ljubičica

da se muslimani nikada ne mogu reintregrisati u zapadnu civilizaciju? ka Kada ce EU shvatiti 🤷‍♂️ Ne mogu se stvari generalizirati - jedan lasta ne čini proljeće jer *primitivaca* ima u svakoj religiji i naciji.

A u Švedskoj nemiri - kao Top Lista Nadrealista

Cijeli zapadni sistem tzv. “ blagostanja” npr Njemačka, Skandinavija, Kanada je bio zasnovan na dobrim socijalnim programima- invalidske penzije, dječiji doplatci, dobar minimalac, besplatno zdravstvo i školstvo …. To je održavalo taj socijalni mir i koheziju među raznim etničkim skupinama koje tamo žive. Nažalost, ovi ratovi i pogrešna vanjska poliika su iscrpili fondove koji sada da umjesto idu u socijalne programe odlaze u naoružanje i ove ratove. Kad pukne svjetska ekonomija, a nismo daleko od toga, doći će do socijalnih nemira, koje niko neće može zaustaviti. Gladan, sitom, ne vjeruje. Valjda to tako dođe, svakih 100 godina

/ Najnovije