Globalno zagrijavanje prijeti kvaliteti podzemnih voda: Naučnici upozoravaju na potencijalnu krizu

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koj

Koji naucnici svi su u sluzbi placenika da pricaju o tkz.glob.zagrijavanju nismo mi budale ta je prica za malu djecu vidjeli smo u koroni sta su nam radili

333

@Koj Nevjerovatno koliko ti je ispran mozak. Koji je tvoj rezon da negiras klimatske promjene? Nemas ga, ali si koristan, besplatno, onim koji od toga imaju koristi i koji na tom zaradjuju novac. E sad, to sto ti nekom magijom sebe ubjedjujes da ti je super na 36 stepeni ili cak uspjevas da negiras da je 36 stepeni, mi ostali nemamo te sposobnosti. Zato preporucujem malo kritickog misljenja i informisanja kod ljudi koji nisu priuceni "strucnjaci" i influenseri, nije na odmet. Zbog nas drugih, ako ne zbog sebe.

/ Najnovije