Francuski list "La Liberation" objavio karikaturu koja ismijava izgladnjivanje Palestinaca

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dea

Nosioci evropskih vrijednosti

Rasisticka?

U toj karikaturi nema ama bas nista rasisticko. Ni 0,01% nema. Sta postoji, a to je uvijek slucaj, muslicka paranoja i preuvelicavanje tudjih nazovi gresaka, a koje to nikako nisu, te smanjivanje i opravdavanje svojih koje to cesto itekako jesu.

Izciugkuluvljvljđ

***

Smrdo jebo mamaru pa sebi brata napravio.

ka Pusi ***** muslo!

Heheheh

U toj karikaturi nema ama bas nista rasisticko. Ni 0,01% nema. Sta postoji, a to je uvijek slucaj, muslicka paranoja i preuvelicavanje tudjih nazovi gresaka, a koje to nikako nisu, te smanjivanje i opravdavanje svojih koje to cesto itekako jesu. ka Rasisticka? Afera Dreyfuss i jevrejske -******e aka cionisti su nedodirljivi?

Cionisti su jevrejske -U-

Afera Dreyfuss i jevrejske -******e aka cionisti su nedodirljivi? ka Heheheh Jer su nastali iz istih okolnosti: kad imate jednu etnicku grupu kojoj je pristup evropskoj normativnosti zabranjen na rasistuckoj osnovi, tad se unutar te grupe javi frakcija koja tu zabranu shvati ozbiljno i krene u usvajanje rasisticke mitologije evrope: Antisa Pavelic i podrijetlo rvata sa atlantide ili cionisticko usvajanje mitologije nacionalne drzave i odbijanje prihvatanja jevrejskog porijekla od afrikanaca.

-u-

ka Smrdo **** mamaru pa sebi brata napravio. Progutaj batarelu ko bog ti 12 obrezanih u palestini.

komentar

CIVILIZACIJSKE TEKOVINE EU

dok vi ih protjerujete u englesku

Lijepe riječi su ukras!

budaletino pa jevreji su prvi narod ISUS JEVREJ

Jer su nastali iz istih okolnosti: kad imate jednu etnicku grupu kojoj je pristup evropskoj normativnosti zabranjen na rasistuckoj osnovi, tad se unutar te grupe javi frakcija koja tu zabranu shvati ozbiljno i krene u usvajanje rasisticke mitologije evrope: Antisa Pavelic i podrijetlo rvata sa atlantide ili cionisticko usvajanje mitologije nacionalne drzave i odbijanje prihvatanja jevrejskog porijekla od afrikanaca. ka Cionisti su jevrejske -U- KAD SU POSTALI MUSLIMANI I POCELI PROTJERIVATI JEVREJE I OTIMATI I ISTO TAKO SU DOSLI I NA BALKAN ......................ISUS JE JEVREJ HRVATI SU PORIJEKLOM ONI RIMLJANI STO SU LINCOVALI i UBILI ISUSA JEVREJA ................ Rimljani ubice nacisti uvijek bili nisu morali to uraditi

/ Najnovije