Francuska povlači ambasadora u Turskoj nakon izjava Erdogana

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jedan iz mase

Zar vi svoje fašističke, islamofobične, nečasne postupke ne pravdate slobodom govora?! Zašto onda osuđujete govor predsjednika Turske? Da niste jadni, bili bi jako smiješni.

Gh

Tako je francuzi, udri gamad sotonisticku antihristovu, koja u 21. vijeku od aja sofije pravi dzamiju, kao u srednjem vijeku, sjeme im se zatrlo ono bolesno i genocidno dabogda.

Pravedan do bola

Emanuel Macron je polupao lončiće. Ima pravo Erdogan da mu dadne uputnicu za liječenje.

Jes

Tako je francuzi, udri gamad sotonisticku antihristovu, koja u 21. vijeku od aja sofije pravi dzamiju, kao u srednjem vijeku, sjeme im se zatrlo ono bolesno i genocidno dabogda. ka Gh

Aha

Francuzi bi trebali sve te radikalne Arape izbaciti iz svoje zemlje. Neka idu svojoj braći. Eto, Erdogan će ih širom otvorenih vrata, ovaj, granica,dočekati.

Car

Jeste zadojeni mrznjom stvarno mi je vas Žao zar je bitna slika Muhamedova slika ne postoji pa zbog cega se prepirete Muhamed je poštovan a oni nek izmislaju slike i natucaju zadojeni mrznjom treba ig samo sazaljevati

/ Najnovije