Francuska: Muslimanki nije dozvoljen ulazak u restoran zbog odjeće

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Normalna stvar!

Imigrira iz *** gdje je bila gladna i neuhranjena i samarana od strane muza, dodje u jednu Francusku, pa bi tu opet da pravi isto *** iz kojeg je pobjegla? Ako ce to, nek ide natrag, tao odakle je dosla hidzab je normala. A, jaaa, tamo ne moze zena u restoran bez muza!

prava i obaveze

Imigrira iz pripizdine gdje je bila gladna i neuhranjena i samarana od strane muza, dodje u jednu Francusku, pa bi tu opet da pravi isto sranje iz kojeg je pobjegla? Ako ce to, nek ide natrag, tao odakle je dosla hidzab je normala. A, jaaa, tamo ne moze zena u restoran bez muza! ka Normalna stvar! E vala baš. Dobro je više prava-. Vlasnik restorana moze da zabrani hidzab, malu djecu, cuke, mace. pa šta, ima nas ne volimo da sjedimo u njihovom drustvu. Svaka cast svakome, ali valjda i nepokriveni imaju neka prava

Db

TO BI SE OBUČENO KUPALO,TO BI ZAMOTANO HODALO.AJDE BOGATI,NEMATE PAMETNIJA POSLA BAVITE SE NEČIM BITNIJIM U ŽIVITU

VLAHADIJI IZ LUKAVICE I S PALA ZABRANITI DA DOLAZE U SARAJEVO DA RADE!

VLAHADIJI IZ LUKAVICE I S PALA ZABRANITI DA DOLAZE U SARAJEVO DA RADE!

Genocidasi

**** kćerke i sestre imala bi veliko poštovanje i prednost .Te evropske zemlje su sastavljene od sinova demona .Svo zlo i naopako kreće od krstaskog poganluka

Rasisti

Biće još korone pa će i vlasnica ponovo pokrivati lice. Nije joj smetalo što je dvije godine morala nositi masku a sad joj smeta šal preko glave. Sigurno i kada se udavala nije nosila veo nego samo krščinu oko vrata. To je jako moderno nije vjerski nego to je trend stoljeća.

A ti bi radije gledao u zamotanu bulu, nego u dobre noge u minici?? :)) Ajd ***, svi vi muslici bi svoju umotali u 6 jorgana, a na tudjoj bi parili oci, jelda? DVOLICNJACI KAO I RELIGIJA VAM!

*** kćerke i sestre imala bi veliko poštovanje i prednost .Te evropske zemlje su sastavljene od sinova demona .Svo zlo i naopako kreće od krstaskog poganluka ka Genocidasi

Miki

Pa postoji razlog zasto je svijet islamofobican. Svako malo neki terorista se raznese ili otvori vatru. Ima toga i u bosni naprimjer u zvorniku muslimanski terorista ubio 2 policajca. Sve muslimane treba u roblje jer imaju prikrivenu agresiju. Muskarce razoruzati i u roblje da rade a zene ponizavati.

/ Najnovije