Erdogan zabio nož u leđa Putinu: ‘Krim je Ukrajina!‘

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ništa novo

***

Obicni

Tipican turski mentalitet

6tr65u8yjuiy

Sta tu sporno,pa krim pripada ukrajini,ruski štakor je to silom oteo.šta ako sutra amerika otme moskvu,kome ce pripadat,pa naravno rusiji.

JNA

dajgle podanika sto likuju. ne mozete vi da shvatite tu izjavu na pravi nacin. to je za vas visa matematika. hajmu ranom zorom po sadaku ispred neke od zapadnih amabasada...

Sarajevsky

Dva egomanijaka i diktatora ubijeđeni da su bogomdani kao Vođe. Militantni neoosmanizam Erdogana i nacionalna mitomanija Putina , obadvojica sujetni, oholi i opsjednuti idejom da njihove zemlje budu kreatori nove blokovske podjele, po cijenu stotina hiljada uhapšenih neistomišljenika, novinara, građana i intelektualaca, te već skoro nekoliko desetina hiljada poginulih vojnika za 6 mjeseci Ruske invazije na Ukrajinu. Njihovo preskupo oružje u tom periodu ,skupa sa NATO zombijima, nanijelo je već stotine milijardi dolara štete i užasnog zagađenja, te izrodilo ogromnu međunacionalnu mržnju i šovinizam. A od BiH od***te obadvojica.

Ha

A sjeverni kipar pripada grckoj.

/ Najnovije