Erdogan spomenuo i BiH: Najsnažnija linija odbrane, zaštita jezika

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ublehaš,koji će obezbjediti smještaj za mnoge iz BIH nakon izbora 2022.

.

Mostar

U Bosnjaka mi je sve komicno. U zelji da budu oni "pravi", a u stvari samo da bi se lakse docepali onog sto zele oni lazu, zamagljuju, falsificiraju....Bosanski jezik nije Bosanski jer ga ne govore ni Hrvati ni Srbi, a da o Hercegovini ne govorim...mozemo i o zrtvi i antifasizmu, europskom putu....

N.G

Zar je umro Yunusa Emrea nisam znao od čega je umro sućut njegovoj porodici

ja

Spomenuo BiH?! Bakir se upiškio od sreće.

ZXSpectrum

Molim nosioce Europske nekulture kao i pseudo vizantince da ne komentarišu. Emre je ipak veličina koja prevazilazi vaše intelektualne vidike a o dometima da ni ne govorim..

A?!

>>Molim nosioce Europske nekulture kao i pseudo vizantince da ne komentarišu. Emre je ipak veličina koja prevazilazi vaše intelektualne vidike a o dometima da ni ne govorim.. ka ZXSpectrum<< A, kakve veze ti, ili stanovnici BiH imaju veze sa tom turskom "veličinom" iz 13. vijeka?!

/ Najnovije