Erdogan sankcije Zapada nazvao "lovom na vještice protiv Rusa"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

au

Drago mi je da se sad jasno zna da su i Vladimir i Tajip diktatori i fašisti.

Pehlivan

Diktator sa Bosfora, zabrinut za ljudska prava?! E svašta!

bjljnkllkl

U oba svetska rata uz germane i naciste i sada ovo, čudno ;)

sf

Suncokret i džaba!

* su *, baš kao *

"fašističke prakse" bacaju sjenu na KURDSKU I SIRIJSKU legitimnu borbu u pružanju otpora TURSKIM trupama tako što podstiču klimu mržnje i ljutnje i siju nova neprijateljstva.

Nije uzalud- Mir s vama

Samo Baba Vanaga može rastumačit šta si htio reči u svom najgnusnijem govoru mržnje

Mir s vama

Mir s vama - ljepše je

dP

U pravu je. Zapad tone u sve dublji fašizam u "borbi" za ljudska prava. Odavno vidimo rezultate tih borbi.

robot

a kao nazivaš civilizacijsku tragediju koja se dešava u ukrajini?

jdnjjjkdfjkl

Naziva je bolešću nacizma, sreća dođoše doktori ;)

AsAsova

A kako se zove lov na nevine ljude po Ukrajini ?? Kakav licemjer i su*ak, ne postoji rijec koja opisuje ovaj pokvarenluk.. Vodi ih sebi u Tursku..

ćao miki!

17:12 09.03.2022 (ažurirano: 17:27 09.03.2022) Ukrajina izgubila borbenu kontrolu nad zrakoplovstvom i protuzračnom obranom Ministarstvo obrane je reklo da je Ukrajina izgubila borbenu kontrolu nad zrakoplovstvom i protuzračnom obranom.

Turčin u Bosni

Ko ce mu znat

/ Najnovije