Erdogan potvrdio: Turska zvanično mijenja ime

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

How yes no

Prema riječniku Kembridža, riječ "Turkey" se definiše kao "nešto što loše pada", ili "glupa" ili "smiješna osoba"..... jel kome palo na pamet da "turkey" znaci "churka" na engleskom, a ne "smijesna osoba". Koji su ovo glupsoni.

071

Kada se provincijski papak uhvati države koju je pravio Ataturk.....

Guest

Guest Mozes mijenjati i nazivati kako.hoces,ali ne mozes romijeniti sa yim nista i glavama ljudi.

Azazel

Hehehe pravoslavni turkijci, servi

Gost

Hoće li sada naši Bošnjaci mijenjati ime? To im je zemlja porijekla.

Leo

Pa turci menjaju vjeru za veceru kamol ime drzave kozojebci

Salih

Sada NASAO da mjenja ime drzave da jos vise o siromasi narod vadzenjem novih dokumenata dosta sto ih je o siromasi la neka korona MA JA koristi guzvu kao svaki POLITICAR samo NEZNAM sto ce im tolike milijarde u grob ih GARANT nece ponijeti sizofrenicari

/ Najnovije