Erdogan: Neću dozvoliti da zemlje koje 'podržavaju terorizam' postanu članice NATO-a

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

HashimQ

Radio Sarajevo molim vas brišite ovog Preferiranog sa ove ejakulacije, stvarno je dosta ovog bolesnika!! A ovaj Erdogan samo proganja Kurde, eto sad lafo kontra Šveda i Finaca a nije protiv Vučića koji negira genocid i skriva zločince, srpske teroriste. Baš su prava braća.

Gost

Pa ne želi Vučić u Nato. Kako ovo nije u istom rangu sa Milanovićem? Turska može izraziti protivljenje širenju Nato pakta a Hrvatska nemože? Zar članice nisu ravnopravne?

Boske

Pa ne želi Vučić u Nato. Kako ovo nije u istom rangu sa Milanovićem? Turska može izraziti protivljenje širenju Nato pakta a Hrvatska nemože? Zar članice nisu ravnopravne? ka Gost Pa ta će Rvacka mala članica alijanse sa puno UZP-ovaca ,prokužila ih i EU i NATO.

Panzer

PA ČEKAJ MALO KAD MILANOVIĆ NEDA ZELENO SVIJETLO FINCIMA I ŠVEDIMA ONDA JE IZDAJNIK I PUTINOV ČOVJEK. A KAD SULTAN BRKO SA BOSFORA ISTO TO RADI ONDA SU BOŠNJE U TRANSU I EKSTAZI JA LJUDI I GOVAN..

Lol

Pa izađi onda iz NATO-a Erdi, vrlo jednostavno

Db

TERORISTA I DIKTATOR, A NEDA TERORISTIMA U NATO???JAJAH PA TKO TEBE ŠLJIVI JADO JADNI.

Adi

A ti najveci terorista, ubijas po siriji, ubijas armene, ubijas kurde, mars stoko ti se ne pitas sta kaze amerika tako ce da bude

TNT

Svetska vlada odobrava javno spaljivanja javno Svetog Kurana od strane Ekstremista i mrzioca Islama. Tako nesto ne bi cak Milanovic a vjerujem ni Seselj, ako ga on vec i nije spalio, nisam bas najsigurniji. Jer znam da on do sada svasta nesto spaljivao.

EU

Tako je Borba protiv terorizma je civilizacijski interes !

Objektivan al pomalo pederiško

***

/ Najnovije