Erdogan naredio protjerivanje ambasadora 10 zemalja

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

???

Nije mudro....

Guest

Ovaj Erdogan je isti Dodik. Ko braća rođena. Što znači da su obojica Bakiru familija. Jedan amidža a drugi striko.

A++

Istjeraj pedere i sataniste iz te prelijepe zemlje

Rus-mir

Istjeraj pedere i sataniste iz te prelijepe zemlje ka A++ Valjda će i BiH učiniti isto. Vi ste u svijetu poznate patriJote. :)

Hehe

Kako sad to! ? Šta će sad bošnje?! Na čiju stranu se staviti! Erdogan i Turska ili SAD?! Dilema je velika! Ali, narodu koji mijenja vjeru za večeru, neće biti teško odlučiti!

Brato

Sve su Turci krivi oni su sa karpata (rumunski dio)dovuknjarili divljo pleme serva/sluga (današnji srbi krivoslavci) na ove prostore a zatim ih razmnožili jahajući servske snajke preko 650 godina da bi ih zatim rasprostranili širom bivše smrdoslavije davajući im imanja da bi mogli uzimati harač za vojsku koja je išla u daljnja osvajanja!

/ Najnovije