Erdogan: Macronu je potrebno liječenje u mentalnom pogledu

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nmm

Šta god ko mislio o brki, ispravni su mu stavovi.

)6&:

Kakva budaletina ovaj Erdogan!!! Turci bi mogli da naj...u zbog njega. Neko će morati da ga smiri, jer njegovo ludilo uzima sve više maha.

Hm

Kakva budaletina ovaj Erdogan!!! Turci bi mogli da naj...u zbog njega. Neko će morati da ga smiri, jer njegovo ludilo uzima sve više maha. ka )6&: zasto,zato sto je hrabar kazati istinu u oci.zato sto se nezalaze za evropske vrijednosti,pederluk,pedofilstvo,narkomaniju,alkoholizam,razvrat,kamatu,korupciju i ostale eu vrijednosti.Nit se koga boji Turska nit islamski svijet.vama vase zlo,nama nasa istina.Muslimanskih tenkova nema po evropi,a francuskih ima u pola islamskih zemalja.

miki

Sve jednom dođe na naplatu pa će tako i ovaj brka uskoro da se suoči sa svojim stvarnim kapacitetima i jasnije sagleda odnose moći. To što ga je amerika podržavala u islamističkim pohodima od Bosne, Iraka, Libije, Sirije... je trajalo predugo i neosnovano je zaključio da je moćniji no što jeste. I napoleon i hitler su lagano ulazili u rusku zimu pa su malo kasno shvatili da iz nje izlaza nema. A turci ko turci vazda na pogrešnoj strani ;)

Stidimo.se

miki kao i uvijek glup i tendenciozan!

Fr

Prije bi se raklo da ovom Turetu treba mentalna pomoć stručnjaka!

dP

Kao i Bake, od svojih susjeda pravi neprijatelje i misli da će dobro proći sa tim. On možda i hoće ali budale koje ga slijede će platiti glavom.

Gh

Ma je li moguce, kao da slusam bakira i njegove sarajevske marionete kako pricaju o dodiku, potpuno ista retorika, svi su ludi samo oni nisu. Ne kaze se dzaba da jabuka ne pada daleko od stabla.

@Stidimo.se

A ti kao i uvijek bez vlastitog stava, vec samo komentarises tudje stavove. Kad budes imala svoj stav o bilo cemu, onda se javi.

Majstor

Nakon ove Erdoganove izjave jasno je sljedece: - najveca opasnost po covjecanstvo nisu ni Rusi ni Ameri - sto se tice evropskog fasizma, kao prvo nije Evropa Turska prcija, kao drugo kako nazvati odsjecanje glave profesoru u Parizu? Mozda bi se Erdogan trebao zapitati sto su bile racije u dzamijama u Berlinu umjesto sto doljeva ulje na vatru! Daleko vam kuca bila!

Ena

E nema veceg mentalnog bolesnika od tebe Erdogane! Zeljan si krvi a to je pravi pokazatelj da ti treba psihijatar a mozda ti ni tri ne mogu pomoci.

/ Najnovije