Erdogan: "Jesu li oni izbrisali islam spaljivanjem Kur'ana? Samo su pokazali koliko su neplemeniti"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Moj brko

Samo pokazuju koliko su glupi!

RAZOTKRIVANJE

Kako su mudžahedini i drugi vojnici bošnjačke ABiH oskrnavili samostan u Gučoj Gori, 29. siječnja 2023 Ovih dana (ponovno) pojavila se snimka na kojoj se vidi kako borci bošnjačke vojske, Armije BiH, skrnave crkvu i samostan u Gučoj Gori kod Travnika. Iako bošnjački političari ali i ukupna bošnjačka javnost plasiraju narativ kako bošnjačko-muslimanska vojska tijekom posljednjeg rata nije skrnavila i uništavala vjerske objekte katolika i pravoslavaca, istina je, naravno, potpuno suprotna, piše Dnevnik.ba Bošnjačka Armija BiH je oskvrnavila na stotine objekata u vlasništvu katoličke crkve, a jedan od njih je i samostan u Gučoj Gori. Devastacija samostana u Gučoj Gori - Nakon što je samostan 11-12. lipnja oštećen od strane mudžahedinske jedinice El Mudžahid, te je planirano rušenje crkve, 16. lipnja 1993. samostan je zaposjela vojna policija Armija RBiH, smjestivši tu komandno mjesto 306. brdske brigade u sastavu 3. Korpusa, a jedno vrijeme je samostan korišten kao zatvor.

Miki

Ali sultane, to su nato vrijednosti a i tvoja zemlja dijeli iste. Teznja ka unistenju svega sto vam se ne "svidja".

666

***

Kad gledas

to kako spaljuje knjigu sta je uradio on spalio knjigu i policIJa ga cuva zbog toga U SVEDSKOJ IMA SVEGA SAMO NEMA NORMALNIH

Hava

>>Kako su mudžahedini i drugi vojnici bošnjačke ABiH oskrnavili samostan u Gučoj Gori, 29. siječnja 2023 Ovih dana (ponovno) pojavila se snimka na kojoj se vidi kako borci bošnjačke vojske, Armije BiH, skrnave crkvu i samostan u Gučoj Gori kod Travnika. Iako bošnjački političari ali i ukupna bošnjačka javnost plasiraju narativ kako bošnjačko-muslimanska vojska tijekom posljednjeg rata nije skrnavila i uništavala vjerske objekte katolika i pravoslavaca, istina je, naravno, potpuno suprotna, piše Dnevnik.ba Bošnjačka Armija BiH je oskvrnavila na stotine objekata u vlasništvu katoličke crkve, a jedan od njih je i samostan u Gučoj Gori. Devastacija samostana u Gučoj Gori - Nakon što je samostan 11-12. lipnja oštećen od strane mudžahedinske jedinice El Mudžahid, te je planirano rušenje crkve, 16. lipnja 1993. samostan je zaposjela vojna policija Armija RBiH, smjestivši tu komandno mjesto 306. brdske brigade u sastavu 3. Korpusa, a jedno vrijeme je samostan korišten kao zatvor. ka RAZOTKRIVANJE<< Pa niko nece da prizna da je ****in sin. To i jeste vjecni problem u ovoj jadnoj drzavi.

/ Najnovije